Sivut

torstai 1. toukokuuta 2014

Touhuntäyteinen vappu :).

Ensiksi..toivotamme meidän poppoon puolesta kaikille hauskaa vappua! :)


 Meidän vappu näytti tältä :):
Eli mentiin heti aamusta valmistelemaan Nipen ja Repen omistajan lapsen, eli mun pikkuserkun/Santsun, synttäreille kakkua. Kun saavuttiin paikalle, käytin heti, kun äiti meni tekemään kakkua, Sisun 35-40min.lenkillä ja sitten vein Nipen ja Reinon samalle lenkille..siinä tosin kesti jostain kumman syystä kauemmin ;). Kun tulin lenkiltä, oli muut vieraat tullu ja ruvettiin syömään. Ekaksi tarjolla oli perunamuusia, porsaan sisäfilettä, salaattia ja aurajuustoa. Jälkkäriksi oli munkkeja ja kakkua. Ylhäällä olevassa kuvassa näkyy ns.pääkakku, joka siis esittää angrybirds (ai mitenniin Santsu on angrybirds fani?) possua ja alempana kuva juustokakusta. Oli kyllä hyvää! :)
 Ruokailun jälkeen vuorossa oli synttärisankarista mieluisin osio, lahjojen avaaminen. Meiltä lahjaksi tuli kauko-ohjattava rally auto ;).
Sen jälkeen menin vähäx aikaa pienempien kanssa ulos ja tulin vähänajan päästä takas sisälle. Sit vaan oltiin ja herkuteltiin :). Okei..kyllä mä koulutin Reinoo ;). ONNEA SANTSU 4v! :) Myöhemmin vuorossa oli vielä koirauimala, johon mukaan lähtivät meidän lisäksi Nippe ja hänen omistajansa, eli Santsun/synttärisankarin äiti. Nippe yllätti meidät ja ui tosi hienosti! :) Nipsu ui 4puolikasta-ja yhden kokonaisen kierroksen. Sisu ui 2kokonaista-ja yhden puolikkaan kierroksen.. herra oli sitten jo niin puhki, että lopetettiin siihen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat