Sivut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Tokoa, tokoa ja vielä kerran tokoa.

Tällä viikolla ollaan treenattu ahkerasti tulevia möllitokoja silmällä pitäen..ei kuitenkaan niihin vielä mennä, se vahvistui pari kertaa tälläviikolla ;). Jätän nimittäin mieluummin välistä jos yhtään on jossain paljon vaikuttavassa liikkeessä epävarmuutta, jottei se sitten siellä kokeissa saada hajotettua kokonaan.

Sunnuntai:
Ei "ihan" ollut meidän päivä..treenattiin tuossa läheisellä kentällä tokoa. Sisu oli ihan omissa maailmoissaan ja käskyt meni kuuroille korville. Ohi menevät ihmiset saivat myös herran nousemaan 3kertaa paikkamakuusta, joka on normaalisti yksi vahvimmista liikkeistä. Mikään ei oikein onnistunut. Ei sitten tehty hirveen pitkää treeniä. Herra oli ollut 2päivää lomalla ihan kaikesta ja se kyllä näky! ;( Äiti ja Pomo kauempana olivat myös Sisusta ihan hirveen häiritseviä. Korjaus: Pomo kauempana oli hirveen häiritsevä ;).

Maanantai:
Treenattiin koira treffien yhteydessä kerran luoksetulo niin, että Mimi ja sen omistajat olivat häiriönä, muutaman kerran maahanmeno ja vierelle tulo ja niin, että jätin Sisun makaamaan kauemmaksi ja menin katsomaan Mimiä..pysyi hienosti. Sitten, kun vaihdoin, että menin katsomaan Lunaa, niin parilla ekalla kerralla ei malttanut pysyä. Koira treffeistä voit enemmän lue edellisestä postauksesta..

Eilen:
Oltiin ensin Reinon kanssa 45min.ohjatuissa treeneissä ja sitten Sisun kanssa 45min. :D Reinon ryhmässä treenattiin nätisti hihnassa kulkemista, luoksepäästävyyttä, toisten koirien pujottelua, sitä että ohjaajalla oli houkuttimena makutikku ja sen ohi piti mennä ilman, että koira pääsisi makutikun luo.. Reino ei edes huomannut koko tikkua :D. Lisäksi treenattiin jotain perus juttuja, en nyt vaan muista niitä kaikkia. Sisun ryhmässä treenattiin paikkamakuuta, luoksepäästävyyttä, toko hyppyä, eteenmenoa/ohjausta, "kaukokäskyjä" (etäisyyttä meillä huimat 1,5m :D), seuraamista ja jääviä. Oltiin siis ekaa kertaa osavimpien ja kilpailevien rymässä. Noo..tehtiin vähän omaan tahtiin liikkeet ja seuraamis osiot oli meille liian pitkiä, joten ne meni alun jälkeen ihan perseelleen, kunnes tehtiin odottelu ajalla omatoimisia, lyhyempiä seuruita ja ne meni sitten hyvin :). Muista ei mitään ihmeellistä kommentoitavaa, meni hienosti :).

Tänään:
Mentiin sitten treenaamaan äiti ja Pomo seurana samalle kentälle, kuin sunnuntaina. Aloitettiin paikkamakuulla. Pomo lähti heti suorilta äitin perään ja niimpä Sisu nousi. Onneksi ei kerennyt liikkumaan yhtään, kun menin heti palauttamaan. Lopussa myös, kun oltiin saatu paikkis tehtyä, Sisu juos kauempana olevan, just kentän poikki menevän pikku tytön luo..:D. Mutta toisaalta..oltiin saatu jo se liike tehtyä ja molemmat koirat pysy ihan älyttömän hyvin häiriöön nähden. Pikku lapset nimittäin kirkuivat ja juoksivat kauempana ja se on Sisulle kova paikka..hän kun rakastaa ylikaiken lapsia ja haluaa mennä kaikkien niiden luo ja liibalaaba ;). Sitten kuitenkin jatkettiin ja äiti ja Pomo teki toisella reunalla luoksetuloa ja perus toko juttuja häiriönä, kun me tehtiin seuraamista, jääviä ja lopussa luoksetulo. Seuraaminen ihan älyttömän nättiä! Mitä nyt vähän lopussa ei sitä tiiviimpää mahdollista, mutta nekin korjaantui, kun itse lisäsin vauhtia :). Mahti Sisu! <3 Pieniä pätkiä pystyn jo itse katsomaan muualle niin, että koira katsoo mua..siinä kun on sellanen juttu, että tyhmänä opetin Sisulle ensin sen, että mä katson myös sitä ja nyt se olis saatava pois :/. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa..

Onnittelut niille, jotka jakso lukea loppuun! ;) Muistutan myös, että sivulla on äänestys, mikä olis seuraavan erikoispostauksen aihe, jonka julkaisen 5.n lukijamäärän täyttymisen kunniaksi. Toivotan myös HYVÄÄ VAPPUA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat