Sivut

perjantai 30. toukokuuta 2014

Repe kylässä ja kesäloma koittaa 8) <3.

Pahoittelut, jos postauksesti tuli vähän sekava :D. 

Nonii.. loppujen lopuksi Repe sitten lähtikin eilen illalla. Täytyy kyllä sanoa, että niiinnn ihana koiruus ettei rajaa <3. Mulla on jo nyt ikävä Repee! :D Kerettiin tekemään vaikka mitä ja Repe kyllä ansaitsee pisteet siitä, miten hyvin meille sopeutui.. ekaa kertaa kun meillä oli ja heti yökylässä. Tässä "muutamia" kuvia, mitä räpsin herrasta <3:
Ylväänä ;).

Miyoi'´s Efesos "Reino" kohta 6v <3.

Repe posee <3.

Meillähän siis koirat EI saa tulla sänkyyn..ei kun siis miten se oli? ;)

Aamuluu syöty, nyt virkeänä uuteen päivään :).
Me myös treenattiin meidän kotiläksyjä ;). 
 Eilen käytiin pyörähtämässä mätsärissä..vesi sateesta huolimatta se meni yliodotetun hienosti! Repe ei väistänyt tuomaria tälläkertaa ollenkaan ja seisoi kuin patsas! :) Tuloksena loppujen lopuksi kuitenkin "vain" punainen nauha (ei sij.), mihin olen kyllä ihan tyytyväinen. Sisu sitten meni äitin kanssa hienolla esiintymisellä ja heidän tulokseksi tulikin PUN 3!! Wow..hienot pikku miehet <3.
My dreams little dogs <3.
Kauan odotettu kesä on myös täällä <3..tänään oli koulussa viimeinen päivä tän luokan kanssa. Paljon opettanut ja ristiriitaisia tunteita herättävä luokka, josta muutama tyyppi on mulle erityisen tärkeä <3. Kiitokset näistä kahdesta vuodesta! Huomenna vielä tokarin haku (..en kyllä edes haluis nähä sitä :D) ja sitten lomalle.. yläaste kutsuu syksyllä. HYVÄÄ KESÄLOMAA kaikille sitä aloitteleville! 8)
Edustavina :D.

Kauan odotettu kesä on täällä <3.

<3 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat