Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Sisu BIS-1!!

Tänään ryhdistäydyttiin sentään vähän pelkästä auringon nauttimisesta ja lähdettiin kunnon koiralaumalla mätsäröimään :D. Mukana olivat siis meidän vauhtiveikko ja karvakamut Nippe ja Repe :). Karvakavereille ei tullut mitään ihmeellistä sijoittumista. Repe myös päätti, että tuomari on hirveen pelottava. Se on nyt 2.ssa mätsärissä väistänyt tuomaria, mutta tänään sitten vielä enemmän. Heti kun herra viedään uuteen paikkaan, se pelkää tuomaria (ympärillä olevista ihmisistä ei välitä..), mutta kotona ja koulutus kentällä ei mitään :O. Treeniätreeniä siis. Nipsusta tuomari sitten ei muutenvaan tykännyt.

Nooh..sitten kehään pääs meidän ranskalainen. Tuomari ihastui Sisuun avoimen luoteen ja laihuuden ansiosta! :) Hän ei kuulemma tykkää, kun monet ranskanbulldoggit pidetään läskeinä (samaa mieltä...). Sisu oli siis äitin kanssa ja mä olin kauempana karvasetien kanssa ja kun äiti ja Sisu tuli, näin jo kaukaa, että punanenhan niillä on!! Olin siinäkohtaa jo, että hyvä! Tällasilla säillä kun ei Sisulta paljoa voi vaatia. Noh.. punasten kehässä tuomari ei miettinyt yhtään, vaan ohjasi Sisun heti ykköseksi! :O :D Siispä ekaa kertaa bis-kehää odottelemaan. Sisu oli jo väsynyt ja ei olis jaksanut seisoa niin pitkään, mutta kun tuomareita tuli vuoronperään rapsuttamaan, oli herra ihan pauloissaan ;D. Siispä..Sisun ja äitin lopputuloksena PUN 1,BIS 1!! WOW! :D Mä sanoinkin lähtiessä äitille, että tästälähtien se saa viedä Sisun joka kerta ;).Palkintona Sisu ansaitsi mm.lahjakortteja (barffikauppaan, taksi yhtiöön, johonki ihmeen sikajahtiin xD ja koira hierojalle!!), herkkuja, repun ja jahti & vahti koiranmakkara pötkön. Kerrankin tarpeellisia palkintoja! :)
P.s. Mulla ja Repellä alkaa huomenna koiratanssi kurssi :D. Kyllä..Repe tykkää tehdä eri temppuja ja mua on jo jonkinaikaa kiinnostanut kokeilla sitä lajia ihan huvinvuoks, joten nyt kun täällä kerta järjestetään meille sopiva kurssi, niin en miettinyt hetkeekään vaan laitoin Helille viestin, että käykö :D. Mielenkiinnolla odotan,  jos pitää joku koreografia luoda..mä kun en oo sieltä luovimmasta päästä :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat