Sivut

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Tokoa kisoja katsomassa :).


Paikkista :).
Tolleri

Dobermanni
Oltiin eilen katsomassa Otin ja koirien (Trixi ja Sisu) kanssa mölli tokoa, "oman seuran" järkkäämät kun olivat ;). Alunperin mietin, että olisin ilmonnut Sisun sinne, mutta sen seuraaminen on mitä on, niin en viitsinyt riskeerata sitä, ettei se sitten siellä hajoo kokonaan. Oikein kiva ilta kuitenkin oli ja jälkeenpäin kun katteli muita koirakoita, onneksi en ilmonnut Sisua :D. Kilpailevat koirakot nimittäin oli ihan sairaan hyviä! Useampikin sai sellasta 180/200pist. Ehkä mekin sitten startataan mölli tokot syksyllä. Saa nähä..;). Oli kyllä kiva huomata, että siellä oli useampikin tuttu koirakko :). Jos jotakuta häiritsee oman koiransa kuva täällä, voin kyllä poistaa sen. Ja jos joku paikalla olleista lukee tän: mulla on alokas luokassa Arton tuomaroitavana olleiden koirien kuvia. Jos haluat, niin voin lähettää niitä esim. sähköpostiisi :).
Sisu: - mamma sanoi, että mun pitää seurata tarkasti, että osaan myöhemmin kisoissa yhtä hyvin kuin noi.

Trixi: -Mammaa, pelasta mut tolta pikku koiralta!
Tänään olis aikomus käydä vähän myöhemmin treenaamassa Sisun kanssa (herra suostu syömään vasta äsken, joten lähtö viivästyy..) seuruuta, luoksetuloa, paikkista ja jääviä..varmaankin tuolla samalla kentällä, missä käydään yleensä Suskun ja Mantan kanssa treenaamassa. Niin ja tuosta erikois postaus asiasta..kun noista kumpikaan ääniä saanut ei tavallaan voittanut, ajattelin, että voisin tehdä teille postaukset mun lainakoirista..ne kun paljon täällä bloginkin puolella pyörii :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat