Sivut

perjantai 9. toukokuuta 2014

Sitä sun tätä.

Nonii..:) Eli zooplussan tilaus saapui keskiviikkona. Huvittavinta siinä on, et samalla kun tuo tilaus tehtiin, tilattiin 36kg koiran ruokaa, 3kg kissan ruokaa, namuja ja luita peteltä. Rahanmenoa ei voi estää ;). Zooplussan palketissa tuli kuitenkin muutaman kissan lelun ja Pomon luiden lisäksi valkosipuli rouhetta. Punkki kausi nimittäin on ainakin meillä jo käynnistynyt (Sisulla on ollu 2punkkia,yäk!) ja koska mä inhoon niiden nyppimistä, niin ei kiitos lisää punkkeja. Ja kun mä en annan laittaa  mitään litkua (Fantsun/Sisun emon  viime vuoden kokemukset muistissa..) ja punkki pannatkin on vähän ristiriitaisia + niiden toimivuuteen ei voi 100%.esti luottaa, niin toivottavasti tuo pitäisi skunkit poissa :). Huom: tarkoitus ei ollut mollata pantoja-tai litkuja käyttäviä, vaan kertoa oma mielipiteeni. Viime kesänähän vaan tyydyttiin ottamaan punkit pois, mutta se oli kyllä välillä aika turhauttava..jos en valehtele, niin n.3kertaa viikossa sai äitillä ollessa (jostain syystä siellä on paljon enemmän punkkeja, kun iskällä..) lenkin jälkeen hyvästellä pikku ötökän..varsinkin kun me tykätään kesäisin lenkkeillä metsissä. Sellanen huomio tehty tästä tuotteesta, että toi haisee ihan kiitettävästi, mutta ehkä mä sen valkosipulin hajun kestä, koiran vuoksi ;). Tästä pääset tutustumaan tähän tuotteeseen paremmin :). Ja kyllä: mainonta on ihan omasta halusta..
Valkosipuli rouhetta.

Eilen tosiaan jatkui ohjatut agi treenit. Koko tunnin treeneistä kerettiin olla ehkä 7-10min.radalla,että sen suhteen ei hirveen hyvät treenit ollu,varsinkin kun sää oli mitä oli, mutta vinkkejä saatiin ja kerrankin päästiin tekemään oikein kunnon rataa :). Sisu oli jotenkin väsynyt ja drive olis saanu olla vähän parempi, mutta siihen verattuna meni ihan ok. Nauruilta ei myöskään vältytty..;D. Oon nyt laiska, enkä jaksa tehdä ratapiirrosta. Rata meni kuitenkin näin: hyppy+u-putki+kepit tai aita+u-putki+ aita+aita+pöytä+aita+aita.

Ja sitten se huonoin uutinen..Pomolta on tässä pari kertaa lähtenyt toinen takajaloista alta. Lisäksi herran anturoiden välissä kasvaa sellaisia patteja, kun sillä oli sillon syövän aikaan (kyllä..Pomolla on ollut syöpä), eikä tuon ikäiseltä koiralta kannata niitä ruveta leikkauttamaan. Ei siis taida kovin kauaa maan päällä olla tuo koira :,(, ellei se keksi parantua ;).

Ja sitten viimeinen asia..;). Linda teki meille eilen tosi hienon bannerin! Kiitoksia paljon! :) Sai taas ihmetellä, miten jotkut on niin taitavia noiden bannereiden teossa..
Banneri by: Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat