Sivut

maanantai 5. toukokuuta 2014

2vuotta elämää ranskanbulldogin kanssa takana ja vähän muuta.

Pentu-Sisu <3
2vuotta sitten meille kotiutui pieni, suloinen ranskanbulldoggin pentu <3. Se aika oli ihanaa aikaa eikä sitä voi käsittää vieläkään, miten siitä on niin kauan! ;) Tämän kahden vuoden ajaltalta parhaiten mieleen on jäänyt se, kuinka paljon ollaan toisiamme opettaneet <3. En olisi 2vuotta sitten uskonut, että yksi koira voi opettaa noin paljon! <3 On ollut niitä "mikään ei onnistu"-päiviä ja niitä onnistumisen ja rajojen ylittämisen päiviä :). On myös tullut selväksi, että Mr.Bean on Sisulle, jolla sattuu ja tapahtuu vähänväliä, varsin hyvä nimi :D.Vaikka Sisu on tod.näk.ensimmäinen ja viimeinen ranskanbulldoggini rotuna, en voisi kuvitellakaan eläväni ilman sitä <3. Sisun kanssa on ollut varsin mielenkiintoista treenata, kun on ollut niin erilaisia päiviä. Välillä onnistuu ihan super hienosti ja välillä mikään ei onnistu..:D. Onneksi sitä osaa jo pyytää koiralta sen, mihin se sinä päivänä pystyy keskittymään ja oma mielentila vaikuttaa myös silminnähden koiraan. Ja leuhkimatta..ollaan edistytty kaikissa lajeissa kieltämättä aika paljon. Sisu on myös arjessa varsin helppo koira..Sisun kun lenkkeilyttää sen 1-1,5h + joinakin päivinä treenaa ja lyhentää vähän lenkkejä, se nukkuu lopun ajan sisällä kiltisti :). Sisu tykkää lenkkeillä paljon, mutta sitten kotona sisällä se käyttäytyy vallan hienosti eikä ole kokoajan kyöhnäämässä kyljessä rapsutuksia tms. :) Vaikka kyllä se sylissä mieluusti istuu ;). Meillä onkin tapana lukea kirjoja ja surffailla netissä bädillä niin, että istutaan sohvalla ja Sisu on puolix mun sylissä :D, mutta se tapahtuu silloin, kun pyydän Sisun syliin. Kiitokset Katalle siitä, että luotit Sisun käsiini! <3
Sisun kehittymistä..ylhäällä vasen 2kk, ylhäällä oikee 5kk,alhaalla vasen 5kk ja alhaalla oikee 2v.
Tänään treenattiin osaksi sen takia, että on ollut taukoa ja torstaina jatkuis taas treenit, ja osaks tän päivän kunniaks agia. Aiheena takaakierto ja kepit. Noh..treenit ei mennyt ihan parhaiten. Alku meni tosi hienosti, mutta sitten kun Sisu rupes kyllästymään, se rupes näkymään. Jouduin aivan liikaa herättämään Sisua ja yrittää saada sen mielenkiinnon. Jos katsottaisiin koko treenit videolta, siitä väh. puolet olis Sisun herättelyä. Saatiin me kuitenkin muutama oikein onnistunut pätkä ja ne olis tässä :). Älkää sitte välittäkö ohjaajan jatkuvasta puhumisesta..:D :x:
Treenit lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen ja kepin vetämiseen :). Ja kyllä..mä kuvasin treenit ite. Muistuttaisin tuosta erikois postauksen aiheen kyselystä!! Siihen on tullut tasan 1vastaus..:D. Pyytäisin vähän aktiivisuutta lukijat, koska jos kukaan ei vastaa tollasiin, tulee itsellekkin sellanen tunne, että:"eikö mun postaukset kiinnosta ketään", tai: "pitäiskö tehä jotain toisin".

Tän viikon tavoitteena olis huomenna käydä ehkä kattomassa täällä järjestettävät mölli tokot (Sisu lähtee ehkä mukaan, ehkä ei..), torstaina jatkuis agi treenit ja mä meen la-su mun kaverille yökylään..kai sit pitäis lauantaina aamulla tai perjantaina illalla saada Sisun kanssa treenattua jotain..mietinnässä vaan, et meniskö häiriöön vai olisko laiska ja treenais vaan omassa pihassa. Treeni seura tietysti olis plussaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat