Sivut

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Uimista ja Repe kylässä :).

Dior Kama begum "Dior" oli super hyvä uimari!
Tänään käytiin taas polskuttelemassa koira uimalassa, tällä kertaa seurana tyttis Dior :). Täytyy kyllä sanoa, että molemmat ui tosi hienosti..Sisukin rupee jo oppimaan, että vedessä voi hengittää ;). Dior ui tosi  tarkasti + olis uinut vaikka kuinka kauan :D. Neiti "vähän" tykästy uimiseen ;). Sisu ui myös vallan hienosti ja tälläkertaa herran saldona 3kokonaista-,ja 2 puolikasta kierrosta :). Kuvat: Pia T.
Sisu lähdössä: vähän taitaa jännittää ;).

Keskiviikko uinnit :).

Hienosti ui mamman perässä :).

Silmät tippuu päästä..:D
 Uinnin jälkeen käytiin hakemassa Reino meille. Repe tulee meille n.2ksi yöksi yökylään! <3 Herrahan ei siis koskaan ole käynyt meillä, mutta hyvin on sopeutunut..haisteli ensin kaikki paikat, katteli Sarkkua n.metrin päästä (Repe jäi suosiolla kauemmas, vaikka Sarkku olikin yllättävän kiinnostunut Repestä! :o) ja nyt herra nukkuu mun tuolin alla, kun kirjotan tätä tekstiä <3 :D. Kerrostalon äänille on vähän pitänyt haukkua, kuten alussa vähän arveltiinkin, mutta kieltämällä on kyllä nätisti lopettanut.
Mun elämäni havanna <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat