Sivut

torstai 15. toukokuuta 2014

Tapahtumaa kerrakseen :).

Nonii..nyt on taas kolmen päivän aikana ollut tapahtumaa riittämiin :). Aloitetaan vaikka vanhimmasta..

Tiistai: ohjatut toko treenit 
Mulla oli käsi kipee rokotuksesta, joten äiti pääs tokoilemaan Sisun kanssa ;). Tälläkertaa kouluttajalla olikin "vähän" asiaa ja mitä sivusta seurasin, niin melkein puolet ajasta kouluttaja selitti jotain :D. Mutta hyviä kontakti harjotuksia, luoksetuloja, seuraamis pätkiä ja pari kertaa maahanmenoa treenasivat :). Ja Sisu meni sateessa maahan!! WOW! :D Kamera ei halunnut tarkentaa sateessa, joten videon laatu on mitä on.


Keskiviikko: menoa ja meininkiä..
Ensin koulu päivä, josta melkein heti suoraan koira uimalaan Sisun ja äitin kaverin chihu narttujen Lumin ja Ninjan kanssa. Sisu muisti tällähetkellä hengittää vedessä ja meni varsin hienosti :). Tälläkertaa Sisu ui 2puolikasta-ja 2 kokonaista kierrosta. Sitten chihut pääs uimaan. Molemmat tytsyt ui tosi hienosti ja tarkasti! Aivan ihania suloisuuksia <3. Molemmat ui 4puolikasta kierrosta :). No..koira uimalan jälkeen kotiin syömään ja sitten kouluun kuulemaan tulevat yläluokkien luokat ja luokanvalvojat. Varsin tyytyväinen saa olla luokkaan, vaikka varmaan puolet onkin sellaisia, joita en tunne :D. Luokanvalvojaa ei sitten lopulta nähtykään, mutta hänen sijainen nähtiin. Syksyllä kuitenkin opiskellaan 7D.llä :). Tässä kuvia koirauimalasta :).
Lumi ui :)

Söpöliini <3

Laatu :(

Ilmeellä eteenpäin :D. Ninja :D <3


..ja tänään oli ohjatut agi treenit. Niistä ei sen ihmeempää kerrottavaa..Sisu oli väsynyt edellisten päivien ohjelmista ja se näkyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat