Sivut

perjantai 23. toukokuuta 2014

What are you name?

Sisu 7vko <3

Tää aihe tuli tänään ihan yllättäen mieleen lukiessani yhtä blogi tekstiä, joten kerrotaampa vähän mun mielipidettä eläinten nimeämiseen ja miten meidän eläimet on saaneet nimet :).

Mä itse henk.koht.pidän 4kirjaimisista, helposti lausuttavista nimistä, en kuitenkaan välitä liian tavallisista ja "vanhanaikaisista" nimistä. Nimi saisi myös mielellään mun mielestä viitata eläimen ulkonäköön tai luonteeseen. Myös sellaiset, että on joku nimien teemana (esim.sää,kukat,laulut..), on ihan kiva :).  Meillä Sisun ja Sateen nimet ovat osuneimmat valinnat, myös Jukan nimi kertoo aika paljon ;). Jukan oikea nimihän on siis ristitty Jukaksi sen esikuvan takia, mutta sen lempinimenä käytetään Jukia aika usein, koska mun mielestä Jukka on vähän liian "raskas" nimi normi käyttöön tuollaiselle kissalle.. kieltämiseen se on varsin hyvä ;). Mutta miten meidän eläinten nimet onkaan sitten tarkemmin keksitty?

Jukka:
Jukka/Juki oli vähänniinkuin saanut jo nimensä kasvattajallaan, sillä tämän pentueen pennut saivat yhtä lukuunottamatta nimensä -bändistä. Jukka- nimi  valikoitui meille sen takia, että Jukka oli siihen aikaan noista mun ja samaisen Pomon nimen keksineen (huoh..) kummitätini lempi tyyppi tuosta bändistä. Enkä osaisi kuvitella meille mitään Ollia, Mikkoa, Aria tms. :D Oltaisiin siis saatu vaihtaa Jukin nimi, mutta ei nähty mitään syytä ja itseasiassa ihmis Jukka on, jos oikein muistan, laulanut muistaakseni kerran keikalla ns.meidän Jukan biisin, eli kulkuri pojan :D.

Sisu:
Nooh..Sisullahan oli mietittynä varmaan 100nimeä ennen herran kotiutumista..alussa herrasta piti tulla Nalle, Touhu ja vaikka mitä, mutta nykyään sitä on ehkä hieman kiitollinen, ettei valinnut niitä nimiä, vaikka touhukashan tuo on :D. Pari päivää kun oltiin herran menoa katsottu, keksi iskä juuri sopivan nimen..Sisu!! Herra nimittäin esitteli sisuaan jo heti kotiuduttuaan ;D (leikki mun kanssa varmaan tunnin putkeen, ajoi heti ensinäkemältä Jukin mun huoneeseen jne.:D). Kaikki oli heti sitä mieltä, että nyt on löytynyt oikea nimi. Selkeästi on myös tullut hyvä nimi valitutta, sillä moni kysyy heti ensimmäisenä:- onko sillä sisua? Noh..ei siihen voi muuta sanoa, kuin että ehkä hieman liikaakin :D.

Sade:
Sarkun nimi on ehkä nopeiten valittu, koska kun neidin tulosta sovittiin, kotiutumiseen oli enää 3vko. aikaa. Mielessä kävivät Sini ja Dora, mutta äitin työkaveri on Sini ja iskä sai tietysti väännettyä Dorasta dorkan..:D. Siispä, ne nimet olivat unohdettava. Äiti oli ehdottomasti sitä mieltä, että pennusta tulee Sade, joten annoin periksi ja niimpä Sade on Sade :D. Enemmänhän sitä nykyään Sarkuksi kutsutaan, mutta aina kaikille Sateen esittelen Sateena, sillä se on neidin "virallinen" nimi.
Sade 5vko <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat