Sivut

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kesän 2014-suunnittelua <3.

Tämä oli silloin toinen voittajista, kun erikois postauksen aihetta kysyin, joten ajattelin että nyt, kun ei ole juuri mitään kerrottavaa, vois toteuttaa tän, jotta tänne ei tulis sellasia turhia "meillä ei tapahdu mitään"-postauksia. Sorry vaan, mutta aina kun lue sellaisen, niin mulle tulee jotenkin "masentava" mieli. Sen takia täällä on talvenkin osalta ehkä n.1 arkea-postaus :D. Kuitenkin.. kuten varmasti joillekin on jo käynyt selväksi, tykkään siitä että on kokoajan menoa ja että saan suunnitella menoja (mä vihaan kotona homehtumista) ;D. Yritän kuitenkin kertoa teille tiivistetysti (katsotaan kuinka se onnistuu..;) ) meidän kesäsuunnitelmista.
Eilen shoppailemassa ja jädellä parhaassa seurassa <3
Oikee asenne!


Kesäkuu on meillä ihan täyteen buukattu. Reissu Loimaa-Kaarina-Turku akselille heti alkuun, pari mätsäriä, äitin serkun häät jossa äiti on kaasona jne. Parhaillaan yhden viikonlopun aikana ollaan samaanaikaan järjestämässä saksanpaimenkoirien päänäyttelyä kaveri porukalla ja saman viikonlopun aikana siihen päälle vielä 2keikkaa :D. Juhannukseen asti meillä kestää myös Sisun treenit kunnes herra jää heinäkuuksi tod.näk. melkein kokonaan treenitauolle. Seuraavana maanantaina meillä alkaa myös Repen kanssa koiratanssi treenit ja ne kestää heinäkuun puoliväliin asti. 

Heinäkuu meillä onkin sitten aika paljon rauhallisempi kk. Repen kanssa jatketaan vähänaikaa koiratanssin parissa ja laivalla ja jossain huvipuistossa olis tarkoitus käydä väh.kerran. Kaipa me pariin mätsäriin mennään ja vähän jotain toko-juttuja treenitään muutaman kerran syksyä silmälläpitäen, mutta muuten heinäkuu on pyhitetty kesästä nauttimiselle, uimiselle ja vähän lenkkeilylle..niin paljon ollaan nyt kevät oltu menossa, että silloin saa levätä..tod.näk.myös mökillä pitäis myös käydä ;).

Elokuussa taas pikkuhiljaa ryhdistäydytään, kun omistajalla alkaa koulu,"muutamat" synttärit olis tulossa, treenit jatkuis ja yx keikka olis myös tähtäimessä. Loppukesälle ei sitten oo vielä mietitty menoja. 

Sisun osalta kesän treenien tavoitteena olis hioa tokon alo-luokan liikkeitä varmemmaksi häiriöissä, käydä muutamassa mätsärissä saamassa kehäkokemusta, nauttia kesästä ja käydä paljon uimassa :).


Mä ja mun arskat.
Jukka kesällä-13 <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat