Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Lainakoirat 3/3: Manta <3.

Ensinnäkin..pahoittelut tästä 4.n päivän postaus tauosta! Itsellä ollut niin paljon menoa ja kiireinen viikko vasta alkaa, joten blogi on saanut olla hieman hiljaiselolla. Nyt kuitenkin luvassa viimeisen lainakoiran esittely ja illalla kissat pääsevät postaamaan ;). Eli siis..tässä postauksessa esittelen Mantan. Pikemmittä puheitta..

Manta:
Manta on vähän vajaa 2vuotta (Synt.25(?).7.2012) vanha Espanjanvesikoira narttu. Mantan luonnetta on vaikea kuvailla, mutta yritän nyt jotain kirjoittaa.. Manta on kaverini, Suskun, koira ja on luonteeltaan arka ja "hitaasti lämpenevä", joten sen täytyy antaa rauhassa totutella uusiin asioihin. Muuten Manta on arjessa varsin helppo, vaikka lande-tyyppiä onkin ;). Perheensä koira se ainakin on.. . Varsin mukava tapaus, kun tutustuu paremmin :).
Manta treenaa Suskun ja minun-,enemmän Suskun, kanssa agia, tokoa ja vähän mätsäreitä :). Parissa mätsärissä Manta on Suskun kanssa käynytkin, molemmilla kerroilla L&K-. Mutta huom: Manta ei ole helpoimmasta päästä esittää, kun se on niin pehmeän luonteinen. Mantan ja Suskun treeneistä ja elämästä voit lukea enemmän täältä:(manteliinu.blogspot.fi) (en saa bädillä laitettua tähän suoraa linkkiä..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat