Sivut

perjantai 9. toukokuuta 2014

Lainakoirat 2/3: Nipsu <3

Nipsu on pari päivää sitten (synt.6.4.2012) 2vuotta täyttänyt bishonfrisè uros, joka siis asuu Reinon/Repen kanssa äitin serkulla. Nipsu on varsin omanlainen heppu :D. Se on tavallaan erittäin pikkukoiramainen, mutta tavallaan siinä on sekoituksena  isonkoiran lellyyttä ja "lalla laa, mulla ei oo mikään kiire.."- asennetta <3. Nipsu on myöskin erittäin ahne ja kotona herra on aika laiska, mutta pihalla 6km.n juoksu lenkki menee helposti. Nipsu on myöskin "oman tiensä kulkija" aika monessa eri asiassa ;) ;D. Nipsu on kaikkien kaveri, ovela, pikku tuholainen ja hölmö :D <3. Nipsun "hahaa.. tolla on namuja, mä mee-een"-luoksetulo on kyllä niin paras! :D Herra on sosiaalinen ja siitä ei saisi ongelma koiraa millään :). Nipsu on myöskin iloinen tapaus <3 :).
Nipen kanssa olen käynyt aika monta kertaa mätsäreissä lapsi ja luokassa ja pari kertaa pienissä aikuisissa..tuloksina mm.2x L&k "5", 2x L&k 2, 1x l&k4,pun-(ei sij.) jne. :D Kerran Nipsu oli myös Vivixin kanssa lapsi ja koira luokassa, tuloksena parivaljakolta hienosti l&k 3! Onnittelut molemmille, sekä handlerille, että handlattavalle! :D Palkinto kuva onkin itseasissa juuri siltä reissulta :). Ja arvatkaas, mikä on meidän esiintymisen salaisuus? namut ;D. Nippe on niiinn helppo esittää, kun se tykkää siitä ja hurmaa asenteellaan kaikki tuomarit :D. Nipen kanssa olen mätsäreiden lisäksi treenannut perus toko juttuja kotona ja kerran Nippe on päässyt käymään myös koirauimalassa :). Tarkoituksena on siirtää Nippeä pikkuhiljaa enemmän toko-linjalle (agilitya olen kerran kokeillut..ei oikein uponnut esteiden hyppääminen herraan..;D) ja sinä aikana odotella, josko herra päättäisi kasvattaa taas turkkiansa näyttely kuntoon..;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat