Sivut

perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesä on sitten tosiaan päättänyt tulla.

Selfie
 Huhhuh..+27c mittarissa. Kieltämättä se tuottaa tässä talossa sekä iloa, että vaikeutta. Sisu nimittäin on tosi herkkä kuumuudelle ja tällaisissa asteissa en uskalla lenkkeilyttää sitä kuin n.15min. kerrallaan. Viilennys viittaa kun ei vielä omisteta. Siispä..ollaan keskitytty 3kertaa 15min.lenkkeihin/päivä ja koska ollaan iskällä, ollaan sen lisäksi paljon pihalla :). Yksi keino on myös uiminen :D. Tässä esimerkki siitä, kuinka ranskanbulldoggi on uintisuunnasta erimieltä, kuin omistaja :D. Yhteystyötä siis vielä hiottava varmemmaksi vedessä ;). Videon on kuvannut Vivix ja kukahan ihanuus siellä myös pyörähtää? ;):
Treenit on jääneet siihen, että käytiin tiistaina katsomassa "oman kerhon" laji esittely- iltaa, torstaina jäi agi treenit kuuman sään ja muun kiireen takia välistä. Päästiin me tiistaina pari kertaa tekemään putki+huppy-"rataa" ja keppejä, mutta muuten treenit jäivätkin itsenäisesti sivussa tehtäviin katsekontakti, näyttely-posettamis, luoksetulo ja pyörimis-treeniksi. Itse olin kyllä odottanut tältä päivältä enemmän, mutta toisaalta se tekee kyllä ihan hyvää Sisulle (..ja mulle ;D) oppia odottamaan ;). Tuntuu vaan jotenkin, että me ei edistytä yhtään ja seuruukin hajoaa käsiin taas vaihten vuoks :(. Ei siis hyvältä näytä. Kuvat: Jessi
Katsekontakti treeniä :)
-Slurps
Kattokaa, sillä on korvat (muutenhan tuo ei niitä juurikaan osaa käyttää..)!!
Itellä sen sijaan on ollut tälläviikolla kiirettä..on saanut taas liitä paikasta toiseen :D. Esimerkkinä eilinen, joilloin heti koulun jälkeen lähdin uittamaan koiraa, odoteltiin siellä vähän yli 30min., että iskä tulis hakemaan, sitten kotiin syömään&valmistautumaan ja sitten tuleville 7.lle tarkoitettuun discoon. Noh..discossa kärähti n.puol tuntia ennen loppumis aikaa subbari (..siis se, millä levyjä soitetaan) ja siitä tuli savua, joten loppuaika oltiinkin sitten pihalla :D. Parhaassa seurassa ei kuitenkaan tullut tylsää. Kiitti kaikki ihanat kamut, että ootte olemassa <3!
Bff <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat