Sivut

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Uusi ulkoasu ja mätsärissä.

Mulla meni totaallisesti hermo tähän bloggerin sivu järjestelmään, kun ei voi olla kuin tietty määrä sivuja. Niimpä uhrasin eilen koiran lisäksi koko illan sille, että tein meille kotisivut! Uusille kotisivuillemme pääset tästä :). Siltikin ajankohtaisemmat ja "tärkeimmät" uutiset tulee tänne blogiin, koska tää on postauksien suhteen helpompi päivittää. Siispä..meidän kaikkien sivuille pääsee nykyään tosta sivulta, kun painaa noista kuvista. Lisäksi sain näin lisättyä tonne ylös extraa sivun, jossa on mm. meidän kalenteri, linkit erikois postauksiin yms. :) Vieläkään tää blogin ulkoasu ei oo täydellinen ja jos joku haluais, niin ilomielin sais tehdä meille uuden bannerin..mä kun oon siinä maailman surkein :D.
Team. Sn tytöt.
 Tänään vietettiin taas kirjaimellisesti koko päivä mätsäreissä :). Mukana meiltä oli Sisu ja tutuilta ranskanbulla Kavos Tuhnuturvan Banowy Song "Jäbä Leisson" ja Bullterrieri Thud and Cuddle`s Hypnothic Ice Crystal "Nasu". Mä pääsin myös kivalla varotus ajalla handlaamaan Jäbän <3. Aivan ihana poju ja pentu kuume ei kyllä ainakaan helpottunu ;). Ikää pojulla tosiaan vähän päälle 4kk ja esiintyminen siihen suhteutettuna meni tosi hienosti! Loppujen lopuksi herran tuloksena SIN 3!! Kiitokset Jäbän lainasta! <3 Uus kehä kerta on jo alustavasti katottuna ;). Vanhemmat kehä ketut Nasu ja Sisu eivät sijoittuneet, mutta esiintyivät kyllä hienosti! :)

Kavos Tuhnuturvan Banowy Song "Jäbä Leisson" vähän päälle 4kk: SIN 3!!

Jäbä pöydällä <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat