Sivut

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

"Taivas on rajana, mut kuussakin on kävelty".

Aktiivisen viikonlopun kuulumisia. Eilen aamulla tein Siirille jäljen :). Pituus oli 70-80askelta + 3kulmaa. Tein jäljen nurmikolle. Siiri jäljesti nätisti ja söi melkein kaikki namut. Aluksi Siiri vähän kiirehti, mutta lopetti nopeasti. Kahta ekaa kulmaa se vähän haki, mutta kolmas oli täydellinen :). Jes!! Se oli vähän kaarevampi. Vallan mainio jälki. Siiri keskittyi hyvin. Olin todella tyytyväinen :).

Jäljen ajamisen jälkeen mentiin meidän vakkari koirauimalan synttäreille :). Siellä oli tutustumiskerta doboon ja olihan se käytävä kokeilemassa :D. Äiti meni Sisun kanssa ja mä Siirin. Sisu mietti aluksi, viitsisikö, mutta lopuksi se doboli hyvin! :) Hyvin sisumainen suoritus. Siiri hoksasi suht nopeasti idean ja hyppäsi pallon päälle. Tasapainotyynyn päälle se meni ekasta kerrasta. Niin hauska laji oli, että pitihän se varata illalla pari yksityistuntia Siirille :D :p. Eka kerta on kolmen viikon päästä. 
  
Tänään käytiin koiratanssi treeneissä. Sisu teki ekalla kierroksella pelkästään yksittäisiä temppuja. Keskityin lähinnä vireeseen. Sisu oli vallan hieno! :) Sen vire pysyi hyvin ja teki teknisestikin hyvin. Toisella kierroksella Sisu teki koreografian. Musiikin kanssa oli ongelmia, joten jouduttiin vähän improvisoimaan :D. Hyvää treeniä kisoja varten. Sisu oli todella hyvässä vireessä ja ne aliseuruutkin meni tosi hyvin! Jes!! <3 Lopuksi tehtiin muutama yksittäinen temppu.

Siiri treenasi ekalla kierroksella virettä. Noh, eihän siinä paljoa ollut treenaamista :D. Tehtiin vaan lyhyt kierros, kun Siiri oli hyvä. Toisella kierroksella mietittiin meidän koreografiaa :). Ensiksi näytettiin meidän kouluttajalle, miten ollaan treenattu sitä. Siiri vähän sähläsi, mutta ihan ok suoritus :). Sitten muutettiin koreografian loppuasento. Nykyinen loppuasento näkyy alhaalla olevassa kuvassa. Treenattiin sitten sitä ja tehtiin koreografia toiseen kertaan. Siiri oli hieno! <3 Yllätyin, että se jaksoi noin pitkän treenin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat