Sivut

tiistai 24. marraskuuta 2015

"Ja vaikka joskus menee överiks, sun kans on siistii juuri siks".

Eilen oltiin koiratanssi treeneissä :). Molemman koirat treenasivat kolme kierrosta. Siiri treenasi ekalla kierroksella pelkästään virettä. Sirpa oli hirmu hieno! <3 Se ihan pallohullu :D. Sekos taas täysin nähdessään pallon. Irrotukset oli myös yllättävän hyviä! Toisella kierroksella treenattiin häiriötä. Treenattiin ihan perus temppuja ja meidän treenikaveri tuli häiriöksi..kulki meidän takana, taputti käsiä, rapisutti namipussia jne. :) Takana kävelyssä Siiri pari kertaa vilkaisi, mutta huomautin ja palasi katsekontaktiin :). Namipussi oli selkeästi pahin. Sen nähdessä Siiri ei aluksi meinannut keskittyä treenaamiseen, mutta lopulta tajusi, että sinnekkään ei kannata mennä :D. Todella hyvä treeni!! Tällaisia lisää! Kolmannella kierroksella Siiri treenasi koteografian. Se meni paremmin, kuin viimeksi :D. Mä taas sähläsin vähän, mutta koira oli tosi hieno ja innoissaan. Lopuksi vahvistettiin lehden kiertoa :). Siiri oli hieno <3.

Sisu treenasi ekalla kierroksella yksittäisiä temppuja. Treenattiin peruuttamista takapalkalla, pyörimisiä, kumartaminen + pujottelu-sarjaa ja vadilla paria temppua :). Sisu jaksoi yllättävän hyvin! Se oli innoissaan ja yllätyin, kuinka hienosti se teki pujottelutkin...hyvä Supu! <3 Toisella ja kolmannella kierroksella Sisu treenasi viikonlopun kisoja varten keppejä. Wow, se oli hieno! :) Teknisesti ne menee nyt tosi hyvin! Sisu ei tarvitse enää kuin pienen käsiavun. Vauhtia niissä saisi olla vähän enemmän, mutta uskon, että se tulee sitten, kun ne tehdään radan keskellä :). Nyt siis treenattiin niitä vaan yksitellen. Kolmannella kierroksella meidän treenikaveri tuli rapisuttamaan namipussia häiriöksi. Sisu katsoi sitä muutaman kerran, mutta huomautin ja sitten Sisu totesi, että antaa olla :D. Leisson yllätti mut! Jännä nähdä, miten kepit toimii sitten kisatilanteessa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat