Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2015

"Yhdessä tää mesta vallataan".

Jessica oli saanut Sisusta super hauskan kuvan viime koiratanssi kisoista :D. Kiitos! :)
Lauantaina käytiin ensin toko treeneissä. Siiri kerkesi tehdä vain yhden kierroksen. Treenattiin noutokapulan pitämistä. Siiri oli aluksi ihan pihalla koko treenaamisesta, mutta aika pian se tajusi, missä oltiin :D. Se otti kapulan suuhun ihan hyvin, nopeamminkin on ottanut, mutta menkööt :D. Nyt etenkin tuli esiin se, että jos kehun liian innokkaasti, Siiri pudottaa kapulan. Kun kehuin rauhallisesti Siiri kantoi kapulaa tosi hyvin! :) Lopussa se oli todella hieno!! Pidin jopa välillä kättä sen leuan alla vähän aikaa. Ei pudottanut kapulaa. Jeiijj! :)

Treeneistä suunnattiin mätsäriin. Mukaan lähtivät siis Siiri ja Nipsu. Siiri oli ekaa kertaa isoissa aikuisissa, hurjaa! Molemmat saivat punaiset nauhat :). Vähän sai jännätä meneekö nauhakehät päällekkäin, mutta hyvin kerkesi loppujenlopuksi. Kumpikaan ei sijoittunut, mutta Nipsu yllätti pääsemällä kerran jatkoon! Se on nyt uransa huipulla :D. Molemmat esiintyivät todella hyvin. Hyvää treeniä, olen todella tyytyväinen kumpaankin koiraan <3. 
Siirin kanssa mätsärissä
c: Linda Liponen
JKGS-15, Ferito`s Basia Me "Siiri" <3
c: Linda Liponen
Tänään käytiin koiratanssi treeneissä. Pitkästä aikaa myös Reino lähti mukaan <3. Reino oli ihan super hieno, tauko on tehnyt hyvää! :) Reino oli siis jalkansa takia sairaslomalla ja nyt käytiin kokeilemassa kestäisikö se treenaamista...todella toivon, että pystyttäisiin jatkamaan sillointällöin treenaamista :). En nyt jaksa ruveta selittämään treeneistä sen tarkemmin, kuvat kertoo paremmin :D. Treenattiin intoa ja jokaisen koiran koroegafiaan liittyviä juttuja. Tästä tulee nyt hyvin kuvapainotteinen postaus :D.
Tulevan koreografian alkuasento
Sirpa <3
Tääkö on sitä koiratanssia? xD xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat