Sivut

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

"Sun kaa mä vapaammin hengitän".

C: Linda Liponen
Eilen oli askatreenit :). Etsin sellaisen radan, mitä olen joskus aikaisemminkin treenannut Sisun kanssa. Radalla oli kolme hyppyä, putki ja pussi. Sovellettiin rataa kolmella eri tavalla. Sisu oli todella innoissaan! <3 Sillä oli vauhtia paljon ja kuunteli käskyjä hyvin. Putkeen ja pussiin se myöskin irtosi hyvin. Olin vähän yllättynyt Sisuun :D. Juusto saa ihmeitä aikaan ;). Näillä treeneillä on hyvä lähteä ensiviikolla kisaamaan.

Siiri treenasi ekalla kierroksella ihan nopean tottis-session. Muutama sivulletulo ja pari seuruuta. Oli vähän kiire, niin ei kerennyt pidempää :D. Sivulletulot alkaa toimia. Seuruussa paikka oli vähän hakusessa. Myöhemmin kokeiltiin Siirin kanssa hyppyä ja putkea. Sirpa oli super hieno! <3 Se meni putken vauhdilla, vaikka se olikin tumma ja vähän kaartuva. Hyppykin meni ihan hyvin. Lopuksi yhdistettiin ne ja sain sen menemään ne, kun hyppäsin itsekin hypyn xD.
Siiri doboilee <3
Tänään käytiin Siirin kanssa doboilemassa! :) Oli todella hauskaa ja erilaista liikuntaa. Naurettiin melkein kokoajan :D. Huomasi, kuinka erilailla koiran piti käyttää lihaksia. Siiri oli super hieno! <3 Se rupesi hyppimään pallon-, tasapainotyynyn ja puolipallojen päälle itse. Pallolla se makasi, istui ja pyöri ymprää. Siiri oli todella innoissaan ja tykkäsi todella paljon :). Saatiin koiluttajaltakin kehuja, että todella hyvä treenikoira. Niinhän se on <3. Seuraava kerta on parin viikon päästä.
Puolipalloilla tasapainoilua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat