Sivut

perjantai 20. marraskuuta 2015

"Nostettu rimaa".

Ensiksi vähän tiedotusasiaa :D. Joulukuusta on tulossa treenien ja kisojen osalta hiljaisempi kuukausi, joten haluaisitteko blogiin silloin esim. joulukalenterin? :) Mielipiteitä tulemaan ja jos joo, niin ehdotuksia, mitä haluaisitte sinne? Muitakin postausehdotuksia saa ja pitää ehdottaa! :) Erikoispostauksia? Pari aihetta mulla on jo mietittynä, mutta olisi kiva kuulla teidän lukijoidenkin mielipiteitä. Haluatteko treenipostauksia vai enemmän arkipostauksia?

Eilen pidettiin vapaapäivä treenaamisesta :). Tänään Sisulla kävi hieroja. Viimeksi se on hierottu vähän päälle kuukausi sitten. Sisu oli normaaliin tapaan vähän jumissa niskasta ja takaa trikker-pisteistä. Ne kuitenkin saatiin hieronnalla hyvin auki. Sisu oli jo parempi, kuin viimeksi :). Nyt voi hyvillä mielin lähteä kisaamaan ensiviikolla.
 Sisun hieronnan aikana käytiin Sofian kanssa lenkillä :). Käytiin kävelemässä häiriössä. Hauska huomata, että Siiri ja Siru alkavat jo tunnistamaan toisensa. Siiri käyttäytyi yllättävän hyvin! :) Se sieti yllättävän paljon häiriötä namujen avulla. Siiri käveli vallan hienosti katsekontaktissa :). Jopa niin, että Siru ja Sofia kävei ihan meidän vieressä. Treeni on selkeästi tuottanut tulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat