Sivut

perjantai 27. marraskuuta 2015

"Marraskuun viima vasten puhaltaa".

Ferito`s Basia Me "Siiri" ja Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3 <3
 Hups...tänään vasta kerkesin tulla kirjoittamaan :D.Keskiviikkona treenattiin kotona. Siiri treenasi ekalla kierroksella noutokapulan pitoa. Wow! :D Siiri oli ihan super hieno! <3 Se teki jo nuotomaisia toistoja! Toki hyvin pentumaiseen tapaan. Lähinnä treenattiin noutokapulan hakua ja Siirin oli pakko, sillä treenattiin käytävällä, kääntyä tuomaan sitä mun suuntaan :). Siiri piti hyvin kapulaa suussa ja lähti hakemaan sen vauhdilla. Toisella kierroksella jatkettiin ensiksi noutoa, tehtiin sitä tuolla tavalla muutama toisto. Se onnistui niin hyvin, että treenattiin sen jälkeen sivulletuloja ja paikallaoloja :). Sivulletuloissa Siiri edisti, joten jouduin puuttumaan sen paikkaan, mutta sain sen korjattua. Paikallaoloista olin ihan ihmeissäni!! Siis mitäh...Siiri pysyi paikallaan!! :D

Sisu treenasi ekalla kierroksella koiratanssia. Treenattiin paria temppua ja vadilla eri juttuja :). Alkuasento ja vadin kiertämiset alkaa toimia! Tehtiin vadin kiertämisiä eri variaatioilla...niin, että mä istun vadilla ja Sisu kiersi sitä ja niin, että lähetin Sisun yksin kiertämään sen :). Supu oli ihan innoissaan! Jo kun se kuuli tulevan koiratanssi biisin se oli fiiliksissä :D. Toisella kierroksella treenattiin tokoa. Seuruuta, seisomista seuraamisen yhteydessä ja luoksetuloa. Seuruut oli tosi kivoja Sisun seuruiksi! :) Jäävä oli myös hieno, kun osasin käskyttää koiraa oikein :D. Treenattiin pari luoksetuloa. Ne oli nopeita ja Sisu tarvii yhä vähemmän ohjausta. Jeiijj! Vaikka Sisu ei tokossa tulekaan enää kisaamaan, niin haluan silti, että sillä on "ehjä" tottis :).
"Heitä jo se keppi!!"
Keskiviikkona käytiin myöskin koirauimalassa :). Siiri ui 18kokonaista kierrosta, joista 3viimeistä ilman hihnaa tai avustajaa. Mä vaan ohjasin altaan ulkopuolelta. Huh, yllättävän hyvin se meni! :D Siiri kuunteli hyvin, kun sanoin käskyt napakasti. Rampilla Siirin oli normaaliin tapaan pakko venkuroida, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! :D Sisu ui 6kokonaista kierrosta. Tälläkertaa kokonaan äitin ohjauksessa, koska mä olin sillon joko hakemassa tai kuivaamassa Siiriä. En siis nähnyt Sisun vuoroja kuin nopeasti, mutta se oli kuulemma uinut hienosti :).
"Mun metsä!!"
Eilen käytiin kentällä treenaamassa koiratanssia. Ekalla kierroksella treenattiin Siirin kanssa ihan vaan virettä ja siinä samalla muutamaa temppua. Menin treenaamaan suoraan koulun jälkeen ja voi jessus, miten iloinen Siiri oli! :D Se sinkoili sinnetänne pallo suussa. Niin ja sain sen pyörimään, pujottelemaan ja aliseuraamaan, vaikka palkkasin pallolla!! Jeiijj! :) Toisella kierroksella Siiri treenasi lehden kiertoa. Aluksi laitoin lehden "taakse" namialustan varmuuden vuoksi, mutta otin sen aika nopeasti pois ja wow, Siiri vaan innoistui enemmän! :D Se kiersi todella nopeasti. Hyvä Sirpa! :D Lopussa treenattiin yksittäisiä temppuja. Siiri oli vallan pätevä.

Sisu treenasi vain yhden kierroksen, sillä huomenna on kisat. Sisu oli ihan innoissaan! :D Treenattiin peruuttamista, pyörimistä ja vadilla eri juttuja. Peruuttamisissa käytin takapalkkaa ja wow, Sisuhan peruutti tosi hienosti! :) Pyörimiset ja vadilla tehdyt jutut oli nopeita ja hienoja. Vadilla jatkettiin alkuasennon ja vadin kiertämistä, sekä aloin opettamaan vadin päällä "twistaamista". Olin ennen 100% varma, ettei Sisu opi sitä ikinä, mutta kas kummaa...ranskanbulla alkoi jo vähän twistaamaan! :D Palkkasin jo todella pienistä askelista. Ehkä saan sen sittenkin joskus opetettua! :D
"Täällä vartioimme me!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat