Sivut

perjantai 30. lokakuuta 2015

"Potentiaali vasta oottaa toteutumistaan".

Värillä ei väliä, kunhan se on pinkki :). 
Ollaan treenattu tälläviikolla paljon yksikseen, koska ohjatut treenit on ollut tauolla. Ollaan käppäilty jollekin kentälle treenaamaan, tai treenattu sisällä :). Lähinnä koiratanssia, koska kisat lähestyy ja tuntuu, että sitä tätä ja tota pitäisi treenata, vaikka tiedän, että koirat osaa. Siirin kanssa ollaan treenattu lehteä, palkan vähentämistä ja kehäänmenoa. Lehti on mennyt eteenpäin, palkan vähentämistä ja kehäänmenoa olen lähinä vahvistanut. Sirpa on ollut tosi hieno! <3

Sisun kanssa ollaan treenattu virettä ja aliseuruuta. Ne on nyt parantunut viimeviikkoiseen verrattuna aika paljon. Ja joo, mr ranskanbullahan päätti, että aliseuruu on hirvee asia, eikä siitä ainakaan voi olla innostunut...älkääkä tosiaan kysykö, miksi! :D Nyt ollaan sitten eilen ja tänään treenattu lyhyet aliseuruu treenit takapalkan avulla. Tuli muuten vauhti takaisin! :D Virettä on myös tullut lisää.
Sisu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat