Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

"Mikä saa sut syttymään? Kovempaa viel yrittää?"

 Kisajännitys alkaa olla jo nyt kamala. Eilen pidettiin vapaapäivä treenaamisesta. Tänään käytiin tekemässä viimeistely treenit. Siiri treenasi kolme kierrosta ja Sisu kaksi :). Treenattiin koreografioita pätkissä ja yksittäisiä temppuja. Palkkasin Siiriä nyt myös osan aikaa pallolla ja wow, se palkkaantui siitä yllättävän hyvin! :) Vielä täytyy ehkä tehdä loppuasentoon pientä muutosta, mutta päätän sen huomenna :D. Keskitytään siihen, että on kivaa ja ohjaaja pitää jännityksensä edes jotenkin kurissa...teknisyys tulee sitten vasta sen jälkeen. Sisukin oli vallan hieno. Se oli todella innoissaan ja etenkin pyörähdykset se teki tosi vauhdikkaasti :). Vähän se otti turhan paljon häiriötä ympäristöstä, mutta palautui nopeasti treenaamaan, kun huomautin.

Muokkasin eilen blogia ja kotisivuille päivitin uusimmat kuvat. Tälläkertaa se olikin yllättävän helppoa. Mitäs tykkäätte? :) Mielipiteitä tulemaan. Halusin jotain vähän erilaista. Bannerin on tehnyt Linda, kiitos! :) Jälleen kerran todella hieno. Seuraava potaus tulee varmaankin sunnuntana. Yritän (..jos jännitykseltäni kykenen) videoida lauantaina my day:n, mutta katsotaan :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat