Sivut

tiistai 10. marraskuuta 2015

"Tää on helppo tanssii".

 Koirien kanssa ollaan eletty normaali arkea. Eilen käytiin koiratanssi treeneissä. Ihan perus treenit, ei mitään ihmeellistä :). Sisu treenasi vadilla eri juttuja ja kokeiltiin, toimisiko uuden koreografian musiikki Sisulle...toimihan se! :) Improttiin musiikkiin jotain :D. Sisu oli koko treenin todella innoissaan ja teki teknisestikin älyttömän hyvin! Siiri treenasi intoa, koreografian loppuasentoa ja lehden kiertoa . Vieressä ei ollut mitään ongelmaa :D. Lehden kierto ja loppuasento alkaa pikkuhiljaa olla varmempi. On vaan niin paljon treenattavaa, että kaikkea ei millään kerkeä aina treenata x). Tänään pidettiin vapaapäivä treenaamisesta.
Ja sitten meidän lauman kolmas jäsen, joka usein jää varjoon. Kuvasin Jukia viimeviikolla ja tässä postauksessa on parhaat kuvat :). Mielipiteitä? Kerkesin muokata ne vasta tänään. Jukka oli yllättävän helppo kuvattava tälläkertaa. Siitä huomaa, että talvi alkaa tulla...se on nyt enemmän sisällä. Ei enää tarkene olla pihalla ;). Jukka on ihanan höperö :D <3. Mitään ihmeellistä kerrottavaa siitä ei ole, joten nauttikaa kuvista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat