Sivut

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

"Mä kiidän ohituskaistalla".

Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3
 Eilen vuorossa oli Sisun aksa kisat :). Sisu kävi ihan kierroksilla ennen rataa ja sain vähän rauhoitella sitä. Rata meni muuten vallan hienosti, mutta yhdellä putkella tuli kieltäytyminen ja kepeillä herra rupes sähläämään.. "mitäs jos vähän oikasen, enkä pujottele tätä väliä?". Vaadin sen kuitenkin tekemään ne loppuun. Ja kyllä, juuri niitä keppejä oltiin treenattu :D. Kun päästiin kepeistä ohi, niin loppu rata menikin sitten hyvin. Sisulla oli todella paljon vauhtia! En ole ikinä joutunut juoksemaan sen kanssa noin paljoa! :) Tuloksena siis hylky.

Tänään pidetään vapaapäivä treenaamisesta, sillä ensiviikolla on taas luvassa monta treeniä :). Valmistelen tänään vielä vähän blogin joulukalenteria. Ja kyllä, meinaan toteuttaa sen! :D Joten kannattaa lukea ;). Sieltä on tulossa monipuolisia aiheita. Koska viimevuonna en tehnyt joulukalenteria, niin korvaan sen tänävuonna :D.
Aamulenkillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat