Sivut

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Jyväskylä kv 21-22.11.2015

 Huhhuh...perinteinen Jyväskylä kv on nyt takana. Eilen vuorossa oli vaikka mitä..mutta kerrankin ilman omia koiria! Se oli kieltämättä outoa :D Aloitin päivän käymällä koiratanssi sm-kehällä. Tämänvuoden sm:t sai siis järjestettäväkseen meidän kerho. Harmi, etten kerennyt nähdä kisoja kuin loppuajasta muutaman esityksen verran. Niin ja sm-kehän laidalla olevissa julisteissa näkyi meidän kuvia! :D Tänä syksynä meidän koirien kuvia on ollut parissakin eri lehdessä ja nyt mainoksissa...outoa! :D

Sitten menin kuvaamaan chihuja. Olin luvannut yhdelle tutulleni, että kuvaan hänen koirat. Chihut oli niiiin söpöjä :D <3. Chihuja seurasin vähän vajaan tunnin ja sitten tulikin jo lähtö whippet kehälle. Lauantaina kehään pääsi siis iiiiihana Marfidal Facing The Wind "Kerttu" <3. Laatuarvosteluja nähtiin väliltä ERI-T, eikä eri ollut mitenkään itsestäänselvyys, joten odotettavissa voisi siis olla mitä vain. Kerttu esiintyi ihan hyvin. Kehä tosin oli niin pieni, että liikkeitä siinä ei kunnolla kyllä nähnyt. Tuloksena nuo eh :). Arvostelu oli vallan hyvä, joten saa olla tyytyväinen. Etenkin, kun tuosta luokasta vai 5/12 sai eri:n.
Whippettien kehän jälkeen käytiin kaverini kanssa shoppailemassa. Mun ei alunperin pitänyt ostaa mitään muuta, kuin namuja, mutta nooh :D. Mukaan lähti siis Siirille uusi "jälkiliina", 3x planet pet society 80g namuja ja näyttelyihin lelu :). Siirillä on siis treeneissä tuollainen samanlainen hihna, mutta puolet lyhyempi ja se on ollut älyttömän hyvä, joten halusin sentapaisen myös jäljelle ja nyt se oli suht.hyvään hintaan :). Shoppailun jälkeen menin katsomaan koiratanssi kisoja. Todella upeita suorituksia, onnittelut kaikille tuloksiinsa tyytyväisille! :)
Tänään oli sitten vuorossa junior handler Siirin kanssa :). Kerran vuodessa junnuissa käyminen on selkeesti ihan hyvä tahti ;D. Vanhempia oli 49koirakkoa. Menin kehään yllättävän rennoin fiiliksin... kerrankin en edes jännittänyt. Siiri esiintyi ihan hyvin. Seisominen oli vähän sähläämistä :D. Ei päästy jatkoon, mutta saatiin hyvä arvostelu ja hyvää treeniä messaria varten. Tärkeintä, että saatiin käytyä noin isossa häiriössä ennen sitä :). 

Arvostelu:
Liikkeet ryhmässä: EH
Ykittäisliikkeet: EH
Seisottaminen: EH
Hampaiden tai purennan näyttäminen: EH
Yhteistyö koiran kanssa: ERI
Rodunomainen sittämistavan tunteminren: ERI
Yleisvaikutelma: EH
Tuomarin kommentti: Toivoisin huolellisuutta ja tarkkuutta esittämiseen.
Meidän kehän jälkeen käytiin katsomassa tuttujen kehiä. Todella paljon oli paikalla tuttuja ja mukavasti tuli ihmisiä juttelemaan mulle :). Kiitos!! Olin ihan häkeltynyt siitä :D. Nähtiin molempien koirien kasvattajatkin. Siiri käyttäytyi koko päivän todella hyvin, vaikka paviljonki oli ihan täynnä koirakoita. Sirpa se soveltuu kaikkeen :D <3. Viikonloppu oli kiva, vaikkei menestystä tullutkaan. Hyvää treeniä ja kokemusta senkin edestä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat