Sivut

perjantai 13. marraskuuta 2015

"Tänään mä hukun hommiin".

 Huhhuh..joka ilta on ollut jotain aktiviteettia :D. Keskiviikkona käytiin koirauimalassa. Sisu ui 1:n kokonaisen ja 4puolikasta kierrosta. Se ui hienosti! Ei mitään sikailuja tms. :D Käännökset oli myös hyviä. Hyvä Sisu! <3 Siiri ui 16kokonaista kierrosta. Sekin yllätti...eniten sillä, että se käveli osan ramppia itse!! :D Kokeiltiin ekaa kertaa niin, että Siiri ei ollut hihnassa, eikä kukaan altaassa. Aluksi se yritti vähän oikaista, mutta lopuksi se kuunteli vallan hyvin käskyjä :). Yllätyttiin kaikki.
Eilen käytiin treenaamassa tokoa :). Sisun kanssa treenattiin ekalla kierroksella seuruita ja lopuksi tehtiin luoksetulo. Seuruuta ei olla tehty vähään aikaan ja se on parantunut! :) Sisu seurasi todella innoissaan, välillä jopa vähän liian edessä, mutta en tälläkertaa kiinnittänyt paikkaan niin paljon huomiota, vaan tavoitteena oli iloisuus. Luoksetulo oli myös todella nopea :D. Toisella kierroksella tehtiin myöskin pari seuruuta ja sitten kaukoja. Treenattiin kaukoja takapalkalla. Treenattiin nyt vaan i-m vaihtoja ja s-i vaihtoja, kun takapalkka kaukoissa oli muutenkin uusi juttu :). Vaan sepä toimi! Jee! Vähän sähläystähän se oli aluksi, mutta onnistuneitakin suorituksia saatiin :D.

Siirin kanssa treenattiin ekalla kierroksella noutokapulaa. Siiri oli hyvässä drivessa, kun Sisu pääsikin ensin treenaamaan ;). Se otti noutokapulan suuhun melkein samantien ja kantoi sitä ympäri kenttää innoissaan. Jes!! :D Olin ihan innoissaan...voiko olla noin helposti opetettava koira?!? :D <3 Huomasin sen, että jos kehuin Siiriä liian paljon se tiputti kapulan (luuli varmaan saavansa namun), mutta jos kehuin vaan rauhallisesti, mutta iloisesti, niin toimi. Toisella kierroksella treenattiin namukäden häivyttämistä perusasennosta. Meidän perusasento alkaa pikkuhiljaa olla valmis! :) Jee! :D Lisäksi treenattiin jääviä valmistellen kesken riehumisen istumisia. Siiri oli ihan super innoissaan :D. Loppuun luoksetulo, joka oli hieno.
Tänään haettiin Nipsu meille huomista mätsäriä varten <3. Kerettiin kaverini kanssa jopa kuvata koiria, kiitos avusta! :) Vähän Nipsu on ollut ihmeissään, kun tuli tänne meidän uuteen taloon ekaa kertaa, mutta alkaa pikkuhiljaa kotiutua. Se sopeutui meidän laumaan todella hyvin :). Tosin nuo nyt on nähnyt niin monta kertaa, että ei se mikään ihme ole. On ilo huomata, että laumaan voi tuosta noin vaan laittaa uuden koiran ja meidän koiria ei haittaa...ne alkaa jo tottua :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat