Sivut

tiistai 30. kesäkuuta 2015

"Pitää koota meidän jengi kasaan taas, samalla parasta voidaan ankarasti parantaa".

Eilen käytiin Siirin ja Reinon kanssa koiratanssi treeneissä :). Repen kanssa kokeiltiin ekalla kierroksella koreografiaa uuteen biisin mutta todettiin, että tuo biisi ei sovi Repelle. Se on "liian iso" biisi Repelle. Mutta siis koira teki hyvin kaiken mitä siltä pyysin :). Oma ohjaus olisi saanut olla parempaa xI.  Siiri teki ekalla kierroksella pelkästään viettiä. Meni ihan hyvin :). Toisella kierroksella kokeiltiin Repen kanssa jälleen uutta biisiä. Sain herätellä Repee aika kauan, mutta loppuun saatiin iloista pätkää. Siiri kokeili toisella kierroksella Repen ekan kierroksen musiikkia ja sehän toimi! :) Kaikki, mitä siihen randomilla kokeiltiin toimi Siirin kanssa! <3 Täytyy muistaa tuo musiikki..jos kerkeis joskus muutaman vuoden päästä tehä siihen koreografian Siirin kanssa :D. Siiri teki vielä kolmannella kierroksella oman koreografiansa. Lalli oli hieno! <3
C: Jessica Varjonen
Tänään käytiin tokoilemassa parin treeni kaverin kanssa. Sisukin lähti mukaan tekemään lyhyen treenin, vaikka se ikäänkuin onkin tauolla :D. Siiri teki ekalla kierroksella viettiä ja luoksepäästävyyttä. Vietti meni hyvin! :) Luoksepäästävyyttä Siiri ei oo tehny ikinä ennen. Vielähän tuo oli sellasta "kato mulla on namu, älä välitä että tuolta tulee ihminen, kato kato kato"-tyyppistä, mutta Siiri oli hieno! :) Sisu teki ekalla kierroksella muutaman lyhyen seuruu pätkän ja muutaman luoksepäästävyyden. Seuruut meni alussa hyvin, mutta sitten kontakti katkesi. Lopetettiin sitten siihen, että Sisu katto mua. Luoksepäästävyydessä piti alussa vähän sikailla, mutta saatiin kaksi onnistunutta suoritusta, jee jee! :)

Toisella kierroksella Siiri teki sivulletuloja, paikallaoloja, seuruuta ja eteentuloja. Sivulletulot toimi, mutta itse avustin koiraa turhan paljon..kotona en olisi tehnyt välttämättä puoliksikaan noin isoa käsiapua x/ (!!). Paikallaolot ja seuruut oli superia. Seuruussa tein niin, että riehutin Siirin ja sitten siitä seuraamiseen, johan oli täpäkkänä! :D Eteentulot oli ihan ok, sais olla ihan vähän tiiviimpiä, mutta en jäänyt puuttumaan niihin, etten pilais hyvää fiilistä. Sisu teki toisella kierroksella paikkamakuun häiriköitynä (toinen koira oli treenaamassa samaan aikaan kentällä) ja luoksetulon. Paikkamakuu oli tasaisen varma, vaikka toinen koira kävi suht lähellä. Luoksetulossa herra vähän hidasti loppuun, mutta muuten oli hieno :).
C: Satu Kajosmäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat