Sivut

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

"Jos se ois helppoo, kaikki tekis niin".

 Eilen käytiin bokserien toko treeneissä. Siiri teki ekalla kierroksella viettiä. Wow..neiti sekos patukasta ihan totaallisesti! :D Nyt se selkeästi teki sellaista saalisviettiä, mitä kotona. Treeneissä se ei ole vielä kertaakaan tehnyt täysillä. Sisu treenas seuruuta häirittynä. Sisu seuras oikein hyvin :). Sitten tehtiin vielä luoksetulo. Hieno pieni Suputin tuli täysii ja vierelletulo ongelmakin näyttää olevan ratkaistu. Pentuna siis opetin Sisun tulemaan luoksetulosta eteen istumaan ja siitä vasta sivulle. Eteentulot alko kuitenkin alkuvuodesta olee epätarkkoja ja muutenkin Sisulle tuntui sopivan paremmin se, että se sai suoraan juosta sivulle, joten vaihdettiin siihen, että koira sai tulla suoraan sivulle. Tätähän sitten hetken aikaa pohdittiin, kun mr ranskanbulla ikäänkuin kyseli, että saako sinne vierelle mennä omatoimisesti. Vielä tarvii siihen toisen käskyn, mutta pikkuhiljaa jätetään se pois :).

Toisella kierroksella Siiri treenas näyttely juttuja. Ensin mun kanssa ja sitten pienen tauon jälkeen vielä kasvattajan kanssa. Siiri oli hieno :). Seisominen on sen pravuuri, liikkeetkin alkaa sujua. Välillä sitä saa muistuttaa, että hei, sä juokset mun kanssa samassa tahdissa, et mitä tahtia haluat. Siksi aikaa, kun Siiri ja sen kasvattaja treenasivat, Sisun pääs suorittamaan paikkamakuuta. Tein ekaa kertaa niin, että olin selkä Sisuun päin. Jumantsuikka, sehän pysy! <3 Ja vaikka siis Siiri oli häiriönä! On se hieno jätkä <3. Siirin kasvattajan kommentti Siiristä, "tää on helppo seisottaa, kun se on niin kiintynyt suhun" sai myös omistajan hymyilemään. Siirin kanssa ollaan yhteistyötä hinkattu niin paljon, että alkaa se vihdoin tuottaa tulosta <3.
Tänään sitten mamman lelli vauva Siiri päätti alottaa ekat juoksunsa. Nyyh..ei oo mulla enää pentua :D. Tosin hyvä, että alko nyt, niin saan Siirin sinne nuorten koirapäiville ja heinäkuun lopussa meille tulee toinen bokseri hoitoon, joten oikein hyvä ajankohta (kiitos Siiri! :D) :). Viimeset pari viikkoahan toi on jo selkeästi juoksujansa alotellut, joten saadaanpahan ne nyt pois alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat