Sivut

perjantai 19. kesäkuuta 2015

"Koval duunil asiat vaan onnistuu".

HUOM HUOM! Osallistukaa arvontaan!

Eilen ei pidetty ohjattuja agi treenejä, joten suunnattiin tuohon läheiselle hallille treenaamaan omatoimisesti. Äiti lähti mukaan, joten saatiin video materiaaliakin :). Sisu treenas ensimmäisenä.. treenattiin putkeen lähetystä ja valmista rataa pari kertaa ja pari kertaa keinua. Sisu yllätti mut! Etenkin keinun kanssa on nyt edistytty :). Kepit on vielä aika epävarmoja, mutta täytyy nyt treenata niitä enemmän. Sisulla oli taas alussa normaali "tuolla on ihmisiä, tuijotan sinne"-asenne, mutta herätin sen ja loppu treeni menikin tosi hyvin! :)
Sitten oli Siirin vuoro. Siiri treenas tälläkertaa tekniikkaa. Treenattiin vierelletuloa, seuruuta, eteentuloa ja paikallaoloa. Näin ekaa kertaa meidän seuruuta videolla ja aikamoista hyppimistähän tuo on :D. Nyt olis tarkoitus ruveta häivyttää tuota apukättä pois. Eteentulot ja paikallaolot meni tosi hienosti, vierelletulotkin ihan hyvin. Lalli oli pätevä <3. Treeneistä jäi todella hyvät fiilikset, molemmat koirat antoivat parastaan <3.

2 kommenttia:

  1. Vinkkinä sanon, että sulla venyy noi valssit aika pitkiksi. Valssi nimitys tulee siitä, että ne olisi ne ns "valssin askelmat."Ja miksi aloitit pujottelut väärältä puolelta? Siiri on kehittynyt hienosti.

    VastaaPoista
  2. Juu,huomasin tosta videolta sen valssin.

    VastaaPoista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat