Sivut

torstai 25. kesäkuuta 2015

"Mul ei ollu mitään muut ku mahdollisuus".

Tiistaina käytiin Nipsun ja Reinon luona. Tälläkertaa oli omatkin koirat mukana. Tein Nipelle jäljen ja treenasin Repen kanssa näyttely juttuja. Molemmilla meni hyvin! :) Muuten koirat saivat vaan riehua ja täytyy kyllä sanoa, että tää lauma tulee niin hyvin toimeen keskenään <3. Mun rakkaat <3. 

Eilen käytiin Luna-bokserin kanssa lenkillä. Luna tulee meille hoitoon heinäkuun lopussa. Siirillä ja Lunalla on ihan omat kuviot, kun taas Sisu keskittyy pitämään nuoremmat kurissa..jonkun sekin on hoidettava ;D. Kuulette sitten täällä blogissa varmasti siitä, kun Luna on tullut meille :).
Tänään käytiin Repen ja Sisun kanssa mätsärissä. Mun kaveri esitti Sisun, sillä halusin nähdä, miten se menee vieraan ihmisen kanssa. Kiitos Viliina! :) Sisu sai sinisen nauhan ja Repe punaisen. Nauha kehään mä sitten vein Sisun, ilman sijoittumista jäätiin tällä kertaa..tosin ihan aiheesta, esiintyminen ei ollut mitään parasta :D. Reino oli hienosti PUN 3!! Ja koiria oli siis meidän luokassa 26!! Hieno Repe <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat