Sivut

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Tulospäivittelyä :)

C: Timo K.
Eilen kilpailtiin jälleen. Siiri lähti kasvattajansa ja äitin kanssa Tuurin näyttelyyn ja me hypättiin Sisun kanssa meidän koutsin kyytiin ja lähdettiin Akaalle koiratanssi kisoihin. Tuomari tykkäsi pitkä kuonoisemmista boksereista enemmän, ja Siirin nokisuudesta tuli sanomista. Niimpä..Siiri oli pentu 3. Ei siis mitään ihmeellistä menestystä tälläkertaa, mutta neiti oli kuulemma esiintynyt ihan hyvin ja sai hyvän arvostelun. Nyt on näyttelyputki saatu päätökseen ja seuraavan kerran neiti menee näyttelyyn elokuussa, klubsiegeriin..siellä Siiri meneekin jo junnuihin.

Siirin arvostelu..
"8 kuukautta vanha, joustavasti liikkuva narttupentu. Hyvä kallo-osa, vahva leveä kuono, joka ei saa olla yhtään lyhyempi. Purenta ok. Hyvä kaula, eturinta ja runko. Lanneosa voisi olla aavistuksen tiiviimpi, tasapainokset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Liikkuu takaa vielä kapeasti, sivusta varsin hyvällä askeleella. Keltaisessa värissä voimakkaasti nokea".
C:Petra K.
Sisu herätti koiratanssi kisoissa huomiota. Koreografia meni vähän vaihtelevasti :D. Toiset kohdat meni tosi nätisti ja toiset taas ihan pieleen. Herran oli varmistettava, että kaikki näkee hänet ja katseli onnellisena yleisöön päin. Kuitenkin jotkut kohdat meni tosi nätisti. Lisäksi Sisu teki loppu-asennossa normaalin ilmeensä..ainakin tuo koira osaa esiintyä! :D Noh..pisteitä tuli 141!! Jes! <3 Olin todella tytyväinen, Sisu teki kaiken minkä oletinkin :). Meidän tiimillä meni muutenkin todella hyvin..Nuga & Maija voitivat htm avo-luokan ja Nelly & Maija olivat fs alo-luokan toisia kera KUMAN->siirto avo-luokkaan!! Jee, onnittelut! :)
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3
 C: Ville L.
Loppuasento :D
C: Ville L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat