Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

"Toinen vasen, toinen oikee".

Tänään on taas ollut menoa ja meininkiä :). Ensinnäkin..mammanlellipikkupentu Jukka täyttää tänään 8v! <3 Hui, nyt se on sit jo veteraani! Vastahan se oli pentu :o. Aika menee hirveen nopeesti! Onnea maailman parhaalle kissalle! <3 Lahjan Jukka saa tosin vasta huomenna, kun meen iskälle. Jukille paras lahja taitaa kuitenkin olla kesästä nauttiminen :).
Käytiin tänään Nipsun ja Siirin kanssa mölli rallytoko-kokeessa. Ilmotin molemmat mölli-luokkaan, missä sai palkata. Siiri on tehnyt tasan sen yhden radan ja Nipsu ei ole ikinä treenannut kys.lajia, joten odotukset ei olleet korkealla :D. Siiri kuitenkin yllätti! Siiri sai 65pistettä. Neiti oli aika pätevä radalla, pisteet lähti ihan omista mokista. Alhaalla on video Siirin radasta.

Nipsu yllätti vähän eritavalla..jännitin aluksi sen eteentuloja. Vaan mitä tekee Nipsu? Tulee eteen täydellisesti, mutta unohtaa mitä tarkoittaa istu xD. "Eeeen oo ikinä kuullut sitä sanaa"-ilmeellä se vaan katsoi mua. Tästä huolimatta Nipelle 60pist. On noi vaan niin erilaiset :D. Siiri tekee täysiä, varsinkin kun jännitän ja Nipellä ei oo kiire :D. Rallytoko tuntui varsin mukavalta lajilta, täytyy syksyllä ilmottautua jollekin kurssille :).
Rallytokoilun jälkeen haettiin Sisu kotoa ja mentiin äitin kaverin koirien kanssa lenkille. Käytiin 1h 15min.lenkki. Nipsu oli aikasta kurainen lenkin jälkeen :D. Mutta koirilla oli kivaa, mikä on pääasia. 10.30 lähteminen ja 17.30 kotiin palaaminen näkyikin jo Siirissä ja ruuan jälkeen molemmat koirat paineli onnellisena nukkumaan. Siirillä varsinkin oli rankkaa, kun ei saanut ruokaa ;). Kuvat: Eija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat