Sivut

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

WHAT A DAY!!


Eilen suunnattiin porukalla Tampereelle bokserien erikoisnäyttelyyn. Sovittiin, että Siirin kasvattaja esittää tälläkertaa Siirin ja mä avustan kehänlaidalla. Narttupentuja oli paikalla 9, uroksia 4. Avustin Siiriä ehkä vähän turhankin paljon, mutta ainakin se seisoi :D. Noh..pentuja tiputettiin pois, Suvi ja Siiri vaan pääsee jatkoon..Siiri oli kilpailuluokan 1:n!! Rop-pennun valinta oli vasta iltapäivällä, joten jäätiin siis odottelemaan. Tosin oltiin Siirin kasvattajan kyydillä, joten muutenkin oltaisiin jouduttu jäämään, mutta pennulle mielestäni turhan pitkä päivä. Rop kehässä Siiriä oli vastassa tiikeri uros. Uros voitti Siirin, jotenka siis..

Ferito`s Basia Me "Siiri": PEK 1, KP, VSP-PENTU!!
Tuomari Nigel Rallings
"8months, red bitch. A good head, strong muzzle, deep stop, Very good rise of scull, dark expr. Eyes with good shape. Wide straight bite with good size theeth. Defined chin, elegant neck. Balanced angulations, good topline & tailset, free striding movement".
Sirpa-Liisa kyllä yllätti totaalisesti! Meidän tiimillä meni muutenkin varsin hyvin..Siirin äiti oli 20:tä avo-nartusta ERI 3, Siirin isä ja meidän treeni kaverin koira saivat avo-uroksissa erit, Siirin sisko oli PEK 3, KP, Siirin kasvattajan veteraani narttu oli ERI 2 ja sen nartun pentu sai avo-nartuissa eh:n. Mukava päivä hyvässä seurassa :). Sääkin suosi suurimmanosan ajasta. What a day! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat