Sivut

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Sby keski-suomen maalimiesilta 22.6.2015


Jihuu! Sby keski-suomi järjesti eilen maalimiesillan Siirin kasvattajan luona :). Maalimiehenä toimi Harri Sonninen. Hyvä tapahtuma hyödyntää ja käydä katsomassa, suostuuko Siiri leikkimään vieraan ihmisen kanssa. Sekä Siirille, että mulle suojelu on ihan uusi laji, mutta mielenkiinnolla lähdettiin matkaan.

Siiri teki kolme kierrosta. Ekalla kierroksella patukka ei oikein kiinnostanut..tietysti se alussa vähän ihmetyttää, että mikä ihme mies täällä riehuu :D. Saatiin me se vähän puree patukkaa lopussa. Toiselle kierrokselle patukka vaihdettiin pyyhkeeseen. Nyt rupes Siiri jo tajuamaan idean ja repi jo pyyhettä hyvin! :) Kolmannella kierroksella Siiri veti jo kentälle, kun pääs autosta :D. Nyt se oli tosi hieno <3.

Lopuksi pyysin vielä Harrin katsomaan Sisun tokoa :D. Sisu siis herkästi karkaa luoksepäästävyydessä katsomaan tuomaria. Tehtiin niin, että otin Sisun perusasentoon ja Harri kierteli siinä ympäriinsä. Kerran Sisu lähti moikkaa, mutta muuten pysyi hyvin kontaktissa muhun :). Lopuksi tehtiin vielä pari pätkää seuruuta ja luoksetulo. Sisu oli hieno <3.

Kuvista kiitos Satu Kajosmäelle! :) Kuten nopeimmat jo varmaan huomasivatkin, niin käytiin ostamassa Siirille uudet valjaat. Noilla se tänään jo jäljestikin ja syksyllä nuo pääsee vetotreeneihin mukaan :). Alennuksien jälkeen hintaa tuli vähän vajaa 12€. Ei voi kyllä hinnasta syyttää! :D Harmi, ettei tuota kokoa ollut saatavilla pinkkinä ;). Niin ja HUOMHUOM!! Arvontaan on vielä aikaaa osallistua tasan viikko, käykää osallistumassa täältä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat