Sivut

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Onnistumisia :)

 Maanantaina käytiin Reinon ja Sisun kanssa koiratanssi treeneissä. Siiri ei lähtenyt tälläkertaa juoksujensa takia mukaan. Repe teki ekalla kierroksella vadin kiertoja ja sen päälle menoja. Hienosti kuunteli! Repe on siis välillä roiskinut vadilla miten sattuu, mutta nyt se alkaa oikeasti erottamaan käskyt :). Siitä sitten Repe tauolle ja Sisun vuoro. Sisu teki ekalla kierroksella koreografian. Alku oli hyvä, keskellä vähän vietin laskemista, mutta lopussa taas tsemppasi. Oikeastaan ainoa, mikä jäi ärsyttämään oli peruuttaminen..Sisu peruutti ympyrää, eikä suoraa :D. En kuitenkaan ruvennut puuttumaan siihen kesken koreografian.

Repe opetteli toisella kierroksella paria uutta temppua. Mä en siis millään keksiny, mitä temppuja sen koreografiaan vois lisätä, mutta nyt saatiin paljon hyviä vinkkejä Maijalta :). Opeteltiin mm.pyörimisen jälkeen mun jalkojen väliin peruuttamista, aliseuraamista, mutta niin, että Repen tassut oli mun jalkojen päällä(en osaa selittää :D) ja sivuttais askelia. Repe oppi kaikki temput yhdellä toistolla! Wow..<3 Nyt saadaan meidän koreografiasta monipuolisempi (y). Sisun toinen kierros oli ihan lyhyt. Kokeilin, minkälaiseen viettiin ranskanbullan saa..kyllähän se ihan hyvin meni :D. Siinä ohessa treenattiin mm.sitä peruuttamista ja mun ympäri pyörimistä.
Eilen aamulla käytiin Sisun kanssa tossa meidän lähellä olevassa hallissa, nyt kun mulla on siihen se vapaakortti. Ensin odotettiin isomman kentän vapautumista, joten tehtiin luoksetuloa ja muutama seuruu sekä jäävät. Sitten mentiin valmiille agi radalla. Sovellettiin sitä niin, että tehtiin muutaman kerran putki + puomi. Puomin alla oli myös putki, joten en päässyt menemään ihan puomin lähelle, mikä oli hyvää irtoamis treeniä. Sitten tehtiin kerran kepit ja pari kertaa pussi. Aihe iloiset treenit onnistu hyvin (y). Illalla kävin katsomassa bokserien järjestämää bh-koetta ja kaikki boksut pääs läpi! Jes, onnittelut! :) Nyt on sit molemmat Siirin vanhemmat läpäisseet bh:n.
Tänään oli vuorossa jälki päivä. Ensin mentiin porukalla tekemään boksereille jälkiä. Tein Siirille 52askelta pitkän jäljen. Yhdessä kohtaa oli kuiva kohta, mutta se meni yllättävän hyvin. Siiri ajautui muutaman kerran pois jäljeltä, mutta annoin sen itse korjata. Wow, sehän korjas! :) Vaikka siis jälkenä ei ollut mikään paras, niin nyt sai Siiri itse miettiä, että missä se jälki menee. Siiri on kyllä yllättänyt mut, kuinka hyvin se käyttää nenäänsä.

Sieltä sitten suunnattiin Reinon ja Nipsun luo. Tein Nipsulle niiden takapihalle jäljen. Tai siis vielä tein sen vana tekniikalla, kun tämä oli vasta Nipsun toinen jälki. Alkuun laitoin paljon namuja ja loppuun harvemmin. Noh..alussahan se meni vähän pyörimiseksi, kun Nipsu vain söi namuja. Loppua kohden parani huomattavasti, kun koira joutui oikeasti käyttämään nenäänsä. On se aikasta taitava! <3 Sai taas itselle innostusta ahkeroitua tekemään Nipellekin jälkiä :D.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat