Sivut

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

"Sain elämän, johon just nyt en kaipaa mitään lisää".

Käytiin eilen treenaamassa hallilla..mitäs muutakaan sitä juhannuksena tekis :D. Tarkoituksena oli suorittaa Sisun kanssa kaikki alo-luokan liikkeet kisanomaisesti, mutta vain yksi seuruu. Siirin kanssa tehdä ekalla kierroksella viettiä ja toisella mun suunnittelema rallytoko-rata, sillä menin ilmottamaan Nipsun ja Siirin mölli rallytokoon..hups :D.

No..ensimmäiseksi Sisu pääsi suorittamaan luoksepäästävyyden ja paikallamakuun, kuten kisoissakin olisi. Luoksepäästävyydessä herra yllätti mut, äiti toimi siinä tuomarina ja liikkuroi meille liikkeet. Sisu pysyi mun vierellä!! Jes!! <3 Katotaan toimiiko sitten vieraan ihmisen kanssa. Paikallamakuu oli myös priimaa, Sisu suoritti sen varmasti ja rauhallisesti. Sitten otin Siirin. Siirin pääs riehumaan patukan kanssa. Noh..kyllä se patukkaa puri, mutta ei niin hyvällä puruotteella, kuin normisti. Veikkaan, että johtui uudella kentällä treenaamisesta. Täytyy illalla treenata saalisviettiä kotona.
Sitten Sisu pääs tekemään loput koe liikkeet. Seuraaminen meni paikkapaikoin tosi hyvin, välillä vähän turhan väljää. Jäävät oli priimaa, samoin luoksetulo. Estehyppyyn mulla oli itellä sellanen "tää kaatuu tähän"-asenne, mikä oli ihan idiottimaista, mutta se on niin monta kertaa mennyt nollille (huhuu, missä luottamus koiraan!). Tehtiin estehyppy agi hypyllä. Ja wow, Sisu hyppäs heti käskyn saatua, pysähty ihan ok esteen toisella puolelle ja odotti, kun kiersin sen viereen! Tosin sitten ennakoi istu-käskyn, eli se on ainoo, mistä vois tuossa suorituksessa vähentää pisteitä. Sitten Sisulle aamuruoka naamariin ja Siirille tekemään rallytoko-rataa. Alku meni tosi nätisti, keskellä oli pientä sähläystä, mutta saatiin rata hyvillä mielin loppuun! :)
Ja hei..mun rakkaspakkaus aka Siiri täyttää tänään 9kk! <3 Sen kunniaksi Siiri pääs jäljestää, viime kerrasta kun on 1,5vko aikaa :D. Jälki oli vähän vajaa 60askelta pitkä. Loppuun laitoin rasian, missä oli Siirin aamuruoka.Wow..Siiri jäljesti tosi nätisti ja rauhallisesti <3. Parissa kohdassa mun askel oli vähän epäselvä, mutta tääpä vaan pysy jäljellä. Täytyy kyllä sanoa, että Siiri on toteuttanut kaikki mun oletukset, ja ylikin <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat