Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Uutta oppimassa :)

Huhhuh..nyt on viimeset energiat rutistettu treeneihin ja huomenna voi hyvillä mielin lähteä 1,5vko reissulle :). Tämähän tarkoittaa sitä, että blogi menee hetkeksi tauolle, mutta palaillaan sitten takaisin loma uutisin ja kuvin :). Ilmoitin siis mut ja Siirin viiden kerran käytöksien perusteet-kurssille, josta ensimmäinen kerta oli viime lauantaina. Ensimmäinen kerta oli luentomainen, joten siitä ei ole sen enempää kerrottavaa. Ollaan nyt jo saatu paljon neuvoja, joten tämä kurssi on kyllä hyödyllinen! :) Meidän ryhmässä on Siiri mukaanlukien 6koiraa, joista yksi on Kerttu. Hauska nähdä Kerttu treenaamassa omistajansa kanssa, kun on itse tottunut olemaan sen hihnan päässä :D.

Mutta siis..tänään oli ensimmäinen käytännön kerta. Treenattiin kolme lyhyttä (max.1min) pätkää kosketuskeppiä ja koska me ei päästä seuraavalla kerralla, niin vielä yksi kierros kontaktihyppelyä. Eka kierros meni tosi hyvin! :) Siirihän ei ole kun pari kertaa treenannut kosketuskeppiä, mutta tää rupes heti tarjoamaan oikeaa käytöstä, jes!  :D Kouluttaja kehuikin Siiriä paljon. Toisella kierroksella multa tippu vahingossa pari namua maahan, jolloin Siiri alkoi haistelemaan maata, mutta sain sen suht nopeasti loppumaan. Loppu meni hyvin :). Kolmannella kierroksella meni kans tosi hyvin. Kontakti hyppely meni koiran osalta hyvin, mutta sain palautetta, että olisin saanut reagoida kontaktiin nopeammin. Treeniä treeniä itselle! :D Koiraan olen super tyytyväinen <3.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat