Sivut

perjantai 26. kesäkuuta 2015

"Toiset sanoo, että pitäs välil vähän levätä".

Tänään aamupäivällä Sisulla oli hieroja. Edellisestä kerrasta oli tasan 5vko aikaa. Ainoastaan vasemmanpuolenen olkalapa ja lanteessa pari kohtaa (en muista niitten nimeä :D) oli vähän kireitä, mutta ne saatiin auki helposti ja muuten Sisu on kuulemma todella hyvässä kunnossa :). Nyt ollaankin tehty vain kevyitä ja iloisia treenejä. Tästä on hyvä Sisun jäädä parin viikon tauolle :). Laskeskelin, että tässäkohtaa on hyvä pitää pieni tauko, ennen kun olis seuraava mahdollinen koe (mikäli mahdutaan mukaan). Ei tule kummallekaan sellaista "pakko treenata"-fiilistä, kun vähän hengähtää.
Hieronnan jälkeen otin Siirin mukaan ja lähdettiin Kertun seuraksi treenaamaan näyttelyitä varten :). Siirin kanssa keskityttiin hampaiden katsomiseen ja vapaana seisottamiseen. Vapaana seisottaminen alkaa olla jo varma, hampaiden katsominen sujuu vaihtelevasti. Kertun kanssa kun mietittiin, mihin pitää kiinnittää huomiota todettiin, että ei mihinkään :D. Kerttu on aina esiintynyt niin hienosti, eikä koskaan ole ollut missään erityisiä vaikeuksia. Treenattiin sitten vähän kaikkee. Kerttu oli hieno <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat