Sivut

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Miten otsikkoa voi olla näin vaikee keksii? :D

Miyois Efesos "Reino" täytti eilen 6v 11kk <3

Eilen vietettiin kiireinen päivä. Menin heti aamusta Nipsun ja Reinon luo. Kuvailtiin koiria ja treenasin niitä. Nipsun kanssa treenasin näyttely juttuja, paikallaoloa, vierelletuloa, maahanmenoa ja seuruuta. Kaikki muut menikin tosi hienosti, mutta paikallaolot tuottaa hankaluuksia. Treeniä treeniä vaan. Repen kanssa treenattiin oikeaa mielentilaa seuraamiseen (=sivulletulo, juuri sillä hetkellä, kun koira näyttää hyppäävän pilviin, kun ei saakaan heti palloa, seuraa-käsky, 1-2askelta ja palkka), joka onnistuikin todella hyvin pallon avulla. Lisäksi treenattiin Repen kanssa maahanmenoja kaukokäskynä, luoksetuloa ja näyttely juttuja. Paikkamakuukin tehtiin. Tämä varmasti kuulostaa hurjalta treeni määrältä, mutta olin siis kylässä 8h, joten pidettiin paljon taukoja ja treenit oli lyhyitä.

Iltapäivällä mentiin parin treeni kaverin kanssa tekemään peltojälkee. Siirin jäljen pituudesta ei oo tarkkaa tietoo..arvelin vaan, että suurinpiirtein samanpituinen, kun viimeksikin oli :D. Alku meni hyvin. Keskellä jälkeä oli kohta, jossa meinattiin kadottaa jälki. Olin varma, että en oo voinu tehdä sitä tohon kohtaan, enkä päästäny koiraa siihen, vaan koirapa oli oikeessa. Ärsyttää kun tein noin, mutta kun päästiin takaisin rytmiin, meni loppu tosi hyvin! :) Puhuttiin, että mentäisiin ensi keskiviikkona tekemään vielä jäljet, kun sitten tulee väkisin taukoa, ennen kuin pellot ajetaan.
Siiri jäljellä :)
C: Eeva
Taitava <3
C: Eeva

Illalla käytiin Sisun kanssa agi treeneissä. Tehtiin 10esteen rataa, ensin "oikein päin" ja sitten "väärin päin". Joka kerralla rata meni muuten tosi hyvin, mutta a:lla tuli aina pysähdys. En tiedä mikä siinä oli..joko en osannut ohjata oikein, tai Sisu ei olis halunnu mennä sitä? Lopuksi jankattiin vielä a:lle menoa ensin putken kautta. Sanotaanko, että viidestä yrityksestä kaks onnistu. Niitten onnistumisten jälkeen lähetin Sisun vaan kerran putkeen. Se meni hyvin, joten kehuin koiraa ja lähdettiin kotiin.

P.s. Lisäksi ostettiin tänään tuohon meidän läheiselle hallille täksikuuksi vapaakortti. Se tulee toimintaan ensi maanantaina. Ja siis vapaakortilla saa käydä treenaamassa milloin haluaa, kunhan siellä hallilla on vapaata. Jes!! <3
Nipsu 3v 2kk <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat