Sivut

perjantai 2. lokakuuta 2015

"Sussa on kipinä, sen kanssa synnytään".

My love, Ferito`s Basia Me "Siiri" <3
Kokeet, muutto ja treenit ovat pitäneet niin kiireisenä, että bloggailulle ei ole jäänyt aikaa. Pahoittelut, lupaan ryhdistäytyä ensiviikon jälkeen :). Otsikko kuvaa hyvin tänviikon treenejä :). Tiistaina käytiin bokserien toko treeneissä. Tehtiin perus juttuja. Siiri teki ensimmäisellä kierroksella pelkästään saalisviettiä. WOW! :D Se oli ihan huippu <3. Pallo on nyt niin in. Toisella kierroksella Siiri treenasi paikallaoloa ja vierelletuloja. Paikallaolot alkaa edistyä..hitaasti, mutta varmasti :D. Vierelletuloihin saatiin hyviä neuvoja Siirin kasvattajalta. Ryhmässä on niin paljon kivempi treenata, kun toiset näkee, että vierelletulo on suora.

Sisu teki ekalla kierroksella muutaman seuruun, pari luoksetuloa ja pari jäävää :). Hmm...seuruun käännökset on tällähetkellä kamalia. Sisun katsekontakti loppuu samantien ja se alkaa katselemaan maata tai muualle, heti käännöksen jälkeen se palaa katsekontaktiin. Suorat kohdat seuruissa oli hyviä :). Luoksetulot ja jäävät oli hienoja :). Toisella kierroksella Sisu teki henkilöryhmää. Se nimittäin lähti ekan kierroksen jälkeen katsomaan ihmisiä, joten halusin sille toiselle kierrokselle häiriötä :). Ihan hieno se oli! Sisu ei siis ole kertaakaan aikaisemmin tehnyt henkilöryhmää, joten siihen nähden. Ohjasin koiraa tosin vähän epävarmasti.
Iiks! Eilen tuli tasan vuosi siitä, että näin Siirin ja sisarukset ekaa kertaa <3.
Keskiviikkona käytiin koirauimalassa. Uitettiin siis normaaliin tapaan eka Sisu, sitten Siiri ja sitten vielä Sisu. Yleensä Siiri on se, joka pelleilee, mutta nyt se oli Sisu! :D Siiri käyttäytyi kuin unelma, ei yrittänytkään pelleillä rampilla, käännökset oli täydellisiä ja ui hyvällä tekniikalla. Sisu sensijaan oikoi kierroksia yms. -_- Otettiinkin Sisu viimeiselle kierrokselle hihnaan, että täällä ei pellellä. Noh..mitä tekee mr. ranskanbulla? Yrittää jälleen oikoa :D. Vaan eipä onnistunut. Täytynee siis palauttaa herran mieleen miten sitä uitiinkaan. Siiri ui 16kokonaista kierrosta ja Sisu n. 8-10 puolikasta kierrosta.
Sirpakka ui :)
<3
Tän ilmeille ei voi muuta kuin nauraa :D.
Sipuli uimassa <3
Koirauimalan jälkeen mentiin treenaamaan Suskun ja Mantan kanssa :). Siiri treenasi ekalla kierroksella äitin kanssa näyttelyitä. Hmm...liikkumisessa on vielä vähän petrattavaa, mutta seisomiset meni tosi nätisti :D. Mä avustin ja kauempana ja Siirihän seiso vallan mageesti! :) Toisella kierroksella Siiri treenasi noutokapulaa. Ei olla treenattu sitä pitkään aikaan, joten palkkasin ihan siitä, että se vaan melkein koski kapulaan. Innostin Siiriä paljon, ja onnistuhan se ihan hyvin :). Muutaman kerran oli lähellä, että se olisi ottanut sen suuhunsa.

Sisu treenasi ekalla kierroksella luoksetuloja, aliseuruuta ja katsekontaktia :). Leisson oli vallan hieno! :) Villapuku vähän häiritsi, mutta siltikin Sisu oli vallan pätevä. Katsekontaktit etenkin oli todella hienoja. Luoksetulossa ja aliseuruissa puku vähän hidasti vauhtia, mutta ei pahasti :). Toisella kierroksella Sisu treenasi merkin kiertoa. Leisson oli ihan innoissaan! :D Se kiersi tosi hienosti. Sisun uusi lempiliike on löytynyt. Kiitos Suskulle treeniseurasta ja kuvaamisesta! :)
Siiri 1v <3
Kiitos Susku kuvista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat