Sivut

tiistai 13. lokakuuta 2015

Silleen "ihan ok" :D

 Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä :). Ensin tehtiin sellainen rinki, missä jokainen meni vuorotellen keskelle näyttämään jonkun tempun, mitä toisten piti tehdä. Otin ensin Sisun. Sisun kanssa näytettiin peruuttaminen. Wow! :) Viikon tehotreenin avulla Sisun peruuttamisista on tullu ihan huikeita! Jeiijj! <3 Sitten vaihdoin Siirin. Siirin kanssa näytettiin tassut ja ohjaajan kierrot. "Vähän" meni häsläämiseksi, kun neidillä oli niin kivaa, mutta haittaneeko tuo? :D Senjälkeen riehutin vielä Siiriä pallolla ja vein sen tauolle. Ringin jälkeen mä otin Lunan yksikseen :). Treenattiin saalisviettiä. Luna yllätti mut! Se lähti hyvin leikkimään patukalla, vaikka siis edellisenä iltana ekaa kertaa leikitin sitä. Lopussa Luna lähti myös hyvin leikkimään kouluttajan kanssa. Sain kouluttajalta hyviä vinkkejä :).

Toiselle kierrokselle otin vain Sisun ja Siirin. Molemmat teki koreografiansa :). Sisu oli ihan hieno. Se teki teknisesti tosi hyvin...etenkin kumartaminen, peruuttaminen ja pujottelut oli hienoja. Mutta sillä ei ollut intoa niin paljoa, kuin on joskus ollut. Näin on ollut nyt parissa viime treenissä :/. Puhuttiin, että teen nyt vähän aikaa musiikkiin pelkkää intoa ja sitten vasta ehkä kerran ennen seuraavia kisoja (..jotka on marraskuussa) kokonaisen koreografian. Katsotaan, auttaako se :). Siiri oli tosi hieno! <3 Etenkin siinä etuseuruussa pystyin nyt vähentämään käsiapuja paljon. Lehdenkin Siiri bongasi vähän kauempaakin. Jeiijj! <3 Olin ihan super tyytyväinen Siiriin :). Lopuksi lisättiin vielä pari liikettä Siirin koreografiaan ja mä tänään muutin siitä alkua yhdellä liikkeellä. Vielä en ole kokeillut sitä koko koregrafiassa :).
 Tänään tehtiin Siirin ja Sisun kanssa kotitreenit. Molemmat treenasi koiratanssia. Sisun kanssa treenattiin ekalla kierroksella sitä intoa :D. Aluksi Sisu oli vähän unessa, mutta aika nopeasti sain sen innostumaan. Saatiin ihan hyviä pätkiä tehtyä. Ehkä suurin edistyminen on tullut siinä, ettei haahuilu kohtia ole enää niin paljoa :). Siiri treenasi ekalla kierroksella esineen kiertämistä. Aloin siis nyt vasta opettamaan sille sitä ja tarkoitus olisi saada se kiertämään meidän koreografiassa lehteä :). Parhaiten sain Siirin tajuamaan sen niin, että laitoin namikupin kirjan "taakse". Lopuksi treenattiin vielä ohjaajan kiertoa niin, että mä olinkin maassa :). Jouduin senkin aluksi vahvistamaan Siirille, mutta lopussa se kiersi tosi hienosti! Nopeasti tajusi :).

Toisella kierroksella Sisu treenasi myös esineen kiertoa ja etutassujen laittoa vadin päälle. Tai siis vati oli tälläkertaa rahi, koska en löytänyt oikeaa vatia xD. Ne on Sisulle jo tuttuja, joten lähinnä vahvistin niitä :). Sisu teki ne hyvällä innolla. Kiersin Sisua silläaikaa, kun se oli vadin päällä ja olen aika varma, että seuraavaan koreografiaan tulee tuo temppu :). Sisu näyttää tykkäävän siitä. Siiri jatkoi toisellakin kierroksella kiertämisen treenausta :D. Sehän alkoi sujua..jeijj! :) Siiristä oli hirmu kivaa juosta namikupille ;). Saan vaan olla tarkkana, että opetan sen kiertämään jo valmiiksi kaukaa esineen, ettei se vahingossakaan mene lehden päältä. Ehkä mä kerkeen saada sen marraskuuhun mennessä valmiiksi xD. Joo, ei yhtään myöhään mennyt tuonkaan opettaminen :D.
 Tänään käytiin vielä illalla bokserien toko treeneissä :). Otin tälläkertaa mukaan Siirin ja Lunan, Sisu sai jäädä kotiin. Ekalla kierroksella molemmat tytöt teki pelkästään saalisviettiä. Otin ensin Lunan. Luna on yllättänyt mut sillä, kuinka hyvä saalisvietti sillä on! :) Taas mentiin uuteen paikkaan ja se sytty siltikin patukasta! :) Siirikin oli myös hieno. Ei mitään ihmeellistä kerrottavaa. Lopussa tehtiin vielä luoksetulo ja jumantsuikka, Siirihän juos lujaa! :D Toisella kierroksella molemmat treenas ruualla tekniikkaa. Luna teki ihan perus istumisia ja seuruuta. Se teki ihan hienoja seuruita :). Neidillä oli vähän kivaa :D. Siiri treenasi myös seuruita. Wow! Ihan huippu hieno! <3 Sain pidettyä namikättä ylhäällä nyt jo paljon pidempään. Lopuksi tehtiin luoksetulo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat