Sivut

perjantai 23. lokakuuta 2015

"Vauhdin ei kuulu tippuu".

Keskiviikkona käytiin Sofian ja Vladan kanssa treenaamassa :). Tän postauksen kaikki video ja kuvamateriaalin on ottanut Vlada. Kiitos! :) Ekalla kierroksella treenattiin Sirun ja Siirin kanssa ohituksia. Sirpa oli vallan hieno! Se käveli hienosti vierellä kontaktissa :). Sitten tehtiin vielä kolme luoksetuloa. Siiri tulee kyllä vauhdilla, mutta nyt alan pikkuhiljaa vaatia siltä eteentulemista. Toisella kierroksella Siiri treenasi virettä :). Muut tuli häiriöksi kävelemään meidän ympärille. Aluksi Siiri katsoi niitä pari kertaa, mutta mun ei tarvinnut huomauttaa, kuin ihan vähän, niin jatkoi hyvin leikkiä :). Yllättävän hyvin se siis kesti häiriötä. Kolmannella kierroksella Siiri treenasi pari vierelletuloa, pari etuseuruuta ja lehdenkiertoa. Se saatiin videollekin :). Vierelletulot oli super hienoja, etuseuruukin alkaa paranemaan ja lehdenkierto alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Hyvä Sirpa! :)

Sisu treenasi ensimmäisellä ja toisella kierroksella Vladan kanssa näyttely-juttuja. Ensimmäisellä kierroksella ihan perus liikkeitä ja seisotusta. Sisu lähti tosi hyvin Vladan mukaan! :) Pisteet sille siitä, että ei häiriintynyt musta kentän laidalla. Liikkuminen onnistui tosi hyvin, niissä Sisu on parhaimmillaan :D. Seisottaminen edistyi myös. Toisella kierroksella Vlada ja Sisu treenasivat  liikkeitä ja hampaiden katsomista. Liikkeet onnistui hyvin. Hampaiden katsomisessa Sisua häiritsi se, kun mä tulin katsomaan sen hampaita, se vaatii vielä vähän treeniä :D. Kolmannella kierroksella mä treenasin Sisun kanssa koiratanssi temppuja. Tehtiin vaan parin tempun pätkiä. Sisu jaksoi vielä yllättävän hyvin treenata :). Kaikki liikkeet onnistui hyvin ja virekin oli ok. Nyt paljon innostavia treenejä ennen kisaa (lue:..johon muuten saatiin paikat!) ja unohdetaan teknisyys hetkeksi :).
Eilen kävin tekemässä Siirille ja Nipsulle jäljet :). Nipsu on ajanut viime jäljen pari viikkoa sitten ja Siiri vähän yli 1kk sitten :D. Tein siis Siirille helpon ja normaalia lyhyemmän jäljen ja Nipsulle vähän vaikeamman, kuin normaalisti. Molemmilla oli kolme kulmaa. Molemmat oli hienoja! :) Siiri oli ihan innoissaan, kun pääsi pitkästä aikaa jäljelle. Kyllähän sinne jäi vähän ruokaa, mutta suurimmanosan söi ja jäljesti hyvällä innolla :). Kulmissa se vähän harhaili, parissa pääsin puuttumaan, jatkoi sitten hyvin. Jäljen lopussa vaadin sitä menemään maahan, ennen kuin vapautin sen palkkakupille. Wow, se meni ekalla käskyllä!!! :D Nipsukin oli ihan super! <3 Ekaa kulmaa en itse edes kerennyt tajuta, mutta Nipsu tajusi sen! Jes :D. Toisessa kulmassa se vähän harhaili, mutta palasi hyvin normaaliin jäljestykseen. Kolmas kulma oli melkein heti toisen kulman jälkeen ja wow, se oli super hieno!! :) Todella hyvä fiilis jäi molempien jäljistä. Jos vielä yhdet jäljet ajaisi, niin sitten voi talvi tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat