Sivut

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Ainakin meillä oli kivaa :D.

Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä :). Sisu treenasi ekalla kierroksella yksittäisiä temppuja, jotta saisin sen kunnon vireeseen. Meillä oli hyvää häiriöö, sillä kentällä treenasi meidän ryhmän uusi malinois, joka oli Sisulle kova pala. Kielsin sitä ihmisten ja koirien katsomisesta samantien ja palkkasin, kun palasi katsekontaktiin. Muutamasta toistosta lopetti! :) Sisun sain vireeseen peruutuksilla ja luoksetuloilla. Toisella kierroksella Sisu teki ensin koreografian ja sitten yksittäisiä temppuja. Koreografia oli ihan ok, yhdessä kohdassa Sisu jäi haistelemaan maahan tippunutta namua, mutta se oli mun vika :D. Sitten meitä käskettiin näyttämään, mitä temppuja osataan. Sisu oli vallan pätevä! :) Yllätyin, että se jaksoi niin pitkän kierroksen. Hieno Sisu <3.

Siiri treenasi ekan ja toisen kierroksen pelkästään viettiä. Ekalla kierroksella se rupesi köhimään, sillä sen kurkussa oli jotain..hyvin tod.näk.neiti oli taas syönyt käpyjä -_-. Siitä ei sitten meinannut tulla mitään, joten lopetettiin hyvään kohtaan. Toisella kierroksella tehtiin ihan lyhyt vietti treeni. Wow, hieno Siiri! <3 Nyt toimi, kun pystyi keskittymään :D. Kolmannella kierroksella tehtiin musiikkiin huvikseen htm-korografiaa. Unohdin meidän koreografian lehden kotiin, joten ei voitu tehdä sitä, vaikka alunperin oli tarkoitus. Toimihan se noinkin :D. Samalla muistui, että sitä etuseuraamista pitäisi todellakin treenata...kun poikittaa, niin poikittaa x(. Muut positiot alkaa olla aikalailla kasassa ja Siiri hakeutuu niihin jo, mutta nyt tehotreeniin etuseuruu! :D
Eilen käytiin bokserien toko treeneissä. Sisu treenasi vain yhden kierroksen, koska se oli sillä hyvä, niin en viitsinyt pilata sen drivea :D. Sisu treenasi siis perus seuruut, seisomisen seuraamisen yhteydessä ja pari luoksetuloa. Ranskanbullahan oli vallan hieno! :) Seuruissa käännökset tökkii edellleenkin, mutta veikkaan, että ne on vaan siitä, että ne on päässeet unohtumaan kesän aikana..nyt täytyy vaan vahvistaa niitä. Seisominen oli hieno. Eka luoksetulo oli super hieno. Toisessa jouduin huomauttamaan, kun herra nousi jo kun kävelin poispäin, mutta meni ekasta käskystä takaisin istumaan :D. Loppu liike oli todella hieno! :) Ja hei, herra kuunteli mua, kun ei lähtenyt lopussa autolle mennessä ihmisten luo. Jeiijj! :D

Siiri treenasi ekalla kierroksella seuruuta. Wow, Lalli yllätti! :D Sen seuruu on muutamassa kerrassa parantunut huomattavasti. Pystyin pitämään jo aika paljon pidempään kättä ylhäällä.  Kun vaan osaisi pitää sen käden taaempana, ettei koira edistäisi :D. Vieläkin Siiri vähän välillä pomppi, mutta lopetti aika nopeasti ja uskon, että se jää pois, kun häivytän namikäden pois. Loppuun tehtiin vielä luoksetulo, mikä oli nopea ja hieno! :) Toisella kierroksella Siiri treenasi pelkästään viettiä. Wow! :D Se sekosi ihan täysin ja vaikka kentällä oli eri häiriöitä, ei ne sitä kiinnostanut. Mun kanssa riehuminen oli kivempaa :D. Saatiin treenit lopetettua hyvään kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat