Sivut

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

"Tahallasi olet aivan muuta kuin nuo muut".

C: Linda Liponen
Kävin eilen tekemässä Siirille ja Nipsulle jäljet :). Tein molemmille todella lyhyet jäljet tarkoituksella. Tarkkaa pituutta en laskenut. Nipsulle tein yhden kulman ja Siirille kaksi. Nipsu oli ihan super hieno! <3. Se jäljesti tosi hyvin ja kulmakin oli täydellinen. Nippe on vaan niin <3. Tää oli ehkä sen paras jälki tähänmennessä. Se ei pyörinyt yhtään ja jäljesti tarkasti :).

Siiri sensijaan. Noh..täähän kyllä jäljesti vallan mallikkaasti, ihan ok vauhdilla ja nenä kävi kokoajan... mutta se söi ehkä 10namua koko jäljeltä -_-. Jäljen alku meni siis vähän sähläämiseksi, joten uskon sen olevan syy. Lopussa Siiri kuitenkin onneksi rupesi syömään. Lopussa käskin sen jälleen maahan, ennen kuin päästin namurasialle. Se meni tosi hyvin, joten loppu oli iloinen :). 
Tänään käytiin koirauimalassa. Molemmat koirat oli ihan hienoja :). Ei mitään ihmeellistä kerrottavaa. Tasaisen varmoja suorituksia :). Sisu ui kierroksensa jälleen kahdessa osassa. Sisu ui 4kokonaista ja yhden puolikkaan kierroksen, Siiri ui 17kokonaista kierrosta. Nyt Siiri ui jopa 4kierrosta peräkkäin :D. Nyt täällä tuhisee kaksi väsynyttä koiraa. Olin tyytyväinen koiriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat