Sivut

torstai 15. lokakuuta 2015

Uimamaistereita ja hierottavia :)

Tämän postauksen kolme ekaa kuvaa on ottanut Eija Liponen. Lenkillä oli mukana 10koiraa :). Lenkin jälkeen käytiin koirauimalassa. Sisu ui 6 melkein kokonaista kierrosta. Se oli todella hieno!! <3 Kuunteli kaikki käskyt hyvin ja ui innolla. Sisu ei ole varmaan ikinä uinut noin kovaa! :D Siiri ui 16 kokonaista kierrosta. Se ui myös tosi nätisti. Ei enää hönkinyt tajuttomalla vauhdilla eteenpäin, niinkuin alussa. Käännökset oli myös mageita! :) Vedessä oleva vinkilelu olisi myös kiinnostanut paljon, mutta vielä ei ottanut suuhun. Ja ramppikäyttäytyminen!! Mitä tolle koiralle on tapahtunut? :D Hieno Sirkka!! <3

Tänään koirilla kävi hieroja :). Siiri hierottiin ekaa kertaa ja vähän mietin, miten se malttaa pysyä paikoillaan. Vielä mitä!! Siiri liikahti ehkä neljä kertaa koko hieronnan aikana! :D Se melkein nukkui ja oikein nautti :). Sirpa sai kehuja todella hyvästä lihaskunnosta. Toisessa takajalassa ja lavassa oli pieni jumi, mutta ne aukeni hyvin hieronnalle. Muuten Siirillä ei ollut muita jumia :). Sisulla oli molemmissa takajaloissa pieni ja niskassa todella paha jumi. Takajalkojen jumit saatiin auki ja niskaakin jonkinverran. Hmm...onhan se raskasta kannatella tuon kokoista päätä :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat