Sivut

maanantai 26. lokakuuta 2015

"Katse eteen ja suupielet ylöspäin".

Lauantaina käytiin bokserien toko treeneissä :). Siiri treenasi ekalla kierroksella noutokapulan pitoa. Jeiijj! :) Hetsattiin Siiri ensin korkeaan viettiin ja sitten päästettiin se ottamaan kapula suuhun. Siiri oli ihan super! <3 En voinut tosin puhua yhtään tai Siiri kääntyi katsomaan mua. Palkaksi Siiri sai kantaa noutokapulaa. Se oli sille selkeästi paras palkka :).  Siiri oli todella hyvässä vireessä. Toisella kierroksella Siiri treenasi tekniikkaa ruualla. Treenattiin seuruuta, vierelletuloja ja loppuun tehtiin luoksetulo. Wow! <3 Siiri oli edellistäkin kierrosta parempi! Se oli todela innoissaan ja teki teknisestikin hienosti :). Olin todella yllättynyt.

Sisu sensijaan. Tein niin, että lähetin sen putkeen ja otin siitä seuraamista. Se oli ihan hieno, mutta olisin toivonut sille enemmän virettä :( Se oli nyt vähän "joo joo, seuraan nyt kun on pakko"-tyyppistä. Mutta positiivista tuosta kierroksesta...Sisu sieti ihmisten häiriötä hyvin! :) Kentällä oli paljon ihmisiä ja Sisu ei muuta kuin katsonut niitä muutaman kerran. Lopuksi tehtiin vielä pari luoksetuloa häiriköitynä. Sipu oli hieno. Toisella kierroksella tehtiin vierelletuloja ja seuruita. Vierelletulot oli tosi hienoja ja seuraamiset kans vallan hyviä :). Virettä ei vieläkään liikaa ollut, mutta teknisesti hyvät treenit.
 Tänään käytiin treenaamassa koiratanssia. Siiri treenasi kolme kierrosta. Ekalla kierroksella se treenasi pelkästään viettiä. Ei mitään ihmeellistä, Sirpa oli vallan hieno :). Toisella kierroksella treenattiin lehden avaamista, mistä näkyy yläällä kuva (xD). Siiri oli ihan huippu hieno! <3 Nyt se tajusi sen idean! En tiedä miten se sen älysi, mutta kokeilin jäädä itse kauemmaksi ja lähettää sen lehdelle. Kappas, se avasi lehden ja siellä oli sille namuja! :D Olin ihan ihmeissäni. Kolmannella kierroksella treenattiin lehden kiertoa. Ensin laitettiin namikuppi lehden toiselle puolelle. Sinne se meni hyvin :). Sitten kokeiltiin niin, että ei laitettukkaan namikupille namuja ja katsottiin lähteekö se sinne silti. Kyllä lähti ja pääsin palkkaamaan :). Lopuksi tehtiin jopa muutama toisto ilman namukuppia, tosin vielä isoilla avuilla :).
 Sisu treenasi kaksi kierrosta. Ekalla kierroksella intoa. Syötin sille juustoa ja pyysin sen välillä syliin (kuva siitä yläällä) :). Noh, Mr Sisuhan oli ihan innoissaan! :D Nyt sain sille kunnon driven. Juusto se on, joka ranskalaista motivoi ;). Toisella kierroksella treenattiin eri temppuja...aliseuruuta, ympyrää, pujottelua, peruuttamista ja lopuksi tehtiin luoksetulo. Sisu teki hyvällä vireellä jopa pujottelut! Jeiij! :) Palkkasin sitä paljon onnistumisista. Nyt tällaisia treenejä sille ennen kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat