Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

"Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin".

Mun on pitänyt kirjoittaa jo pari päivää, mutta halusin kuvia tähän postaukseen ja sain ne vasta tänään toteutettua. Keskiviikko ja torstai pidettiin suunnitellusti vapaata treenaamisesta. Perjantaina tehtiin omatoimi koiratanssin tekniikkatreenit pihalla :). Siiri oli super hieno! <3 Treenattiin eri positioita, ekalla kierroksella pallolla ja toisella namuilla.  Kyllähän se namuilla paljon teknisesti paremmin tekee. Sisun kanssa treenit meni lähinnä herättelyyn -_-. Herra ei ollut ikinä kuullut sanaa ympyrä. Peruuttamiset ja vierelletulot sensijaan onnistu tosi hyvin :D. Lopuksi sain sen muutaman kerran tekemään ympyrän, niin lopetettiin siihen. Ja kyllä, edeltävänä päivänä Sisu teki ympyröitä todella innolla..se vaan ei nyt sattunut muistamaan sitä sanaa ;).
Eilen Luna tuli hoitoon viikoksi <3. Jeiij! Luna on niin hauska persoona :D. Samaan aikaan me Siirin kanssa oltiin sby:n puppy & veteran show:ssa :). Tuomarina toimi Denis Dudko. Junnu-narttuja oli ilmottu 6kpl.tta. Siirin kasvattaja esitti Siirin ja mä avustin. Siiri esiintyi tosi hyvin! <3 Toi oli varmaan sen paras esiintyminen tähänmennessä. Noh..Sirpa oli lopulta jun eri 3. Arvostelu oli ihan huippu! :) Olen todella tyytyväinen Siiriin.

Siirin arvostelu:
"1-vuotias, hyvänkokoinen, erinomaista tyyppiä oleva narttu. Vielä kesken kehityksen. Erinomainen pää, selvä stoppi. Lyhyt, tilava kuono. Oikea purenta. Oikeat korvat. Kauniit, tummat silmät. Hyvä kaula, oikea ylälinja. Riittävän tilava rintäkehä. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa. Vapaat, energiset liikkeet. Erinomainen luonne".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat