Sivut

maanantai 28. syyskuuta 2015

"Se ei oo ikinä huonolla tuulella".

Jukka <3
 Saatte tälläkertaa kuvia Jukista, kun niitä kerrankin on :D. Jukilla menee siis hyvin, sen elämään ei kuulu mitään ihmeellistä edelleenkään. Mutta sitten pääaiheeseen, eli koiriin...tänään käytiin hakemassa Siiri sen kasvattajalta. Voi tsiisus, millaset riemuhepulit se sai! :D Kyllä se varmaan 1,5m hyppäsi. Tuollaista energianmäärää ei kyllä ihan jokaiselta löydy. Taloon tuli taas eloa.
Kyllä kai tuollaisessakin asennossa voi nukkua :D.
Illalla käytiin koiratanssi treeneissä. Siiri treenasi ekalla kierroksella pelkästään intoa. Wow! :D Riehutin sitä uudella pallolla ja se sekos ihan täysin! :D Toisella kierroksella kokeiltiin Siirin kanssa uuteen musiikkin temppuja, suunniteltiin jo ensi kesäksi uutta koreografiaa ;). Kys.musiikki vaikutti hyvältä. Siiri oli ihan innoissaan ja teki kaiken täydellisesti. Olin ihan hämmentynyt, sillä oli todella paljon intoa.  Kolmannella kierroksella treenattiin eri positioita (lue: ali-,"reuna" ja vasemmalla puolilla koiran pää molempiin suuntiin-postitioita). Siiri hakeutui jo ihan ok positivoihin ja saatiin hyvä vinkkejä, miten jatkaa treenausta :). 

Sisu treenasi ekalla kierroksella yksittäisiä temppuja. Treenattiin ihan perus temppuja, pyörimistä, ohjaajan kiertoa, pujottelua ja aliseuruuta. Sisu oli niin hyvällä drivella ,että tehtiin aika lyhyt kierros :). Toisella kierroksella treenattiin intoa. Treenattiin Sisua innostavia liikkeitä ja kun palkkasin lähdinkin vetämään palkkaa taaksepäin..toimi :). Aluksi Sisu oli vähän unessa, mutta kun heräsi, niin johan oli intoa! :D Sisu oli koko treenin ajan niin hyvällä tuulella, että en viitsinyt tahkoa sitä sen enempää.
Saanen esitellä..Jukka, maatiaiskoira :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat