Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Sekavaa treenipostausta :D.

 Eilen käytiin tekemässä kentällä koiratanssi treenit. Siiri treenasi ekalla kierroksella vain lehden kiertoa, tälläkertaa pallon avulla. Jes, sehän oli hieno! <3 Kerran vaan meinasi karata pallolle, kun oli niin innoissaan. Huomautin ja otettiin uudestaan. Ei toistanut :). Toisella kierroksella Siiri treenasi  postioita ja lopuksi tehtiin luoksetulo. Positiot oli tosi hyviä! :) Häiriötä oli mopoilijoista, silti vaan Siiri keskittyi. Jeiijj! Luoksetulo oli nopea. Palkkasin siitä pallolla ja lopuksi leikittiin :).

Ekalla kierroksella koitin saada Sisun innostumaan lelusta. Ei, ei onnistu :D. Tehtiin sitten muutama helppo liike, palkkasin namuilla ja lopetettiin. Sisu ei ollut yhtään hereillä ja eka kierros meni kyllä  surkeesti :x. Toinen kierros meni vähän paremmin. Palkkasin namuilla. Tehtiin jotain perus liikkeitä ja yritin saada Sisun innostumaan. Kyllä se hetkittäin jo onnistu :). Huomasin jälleen, että Sisu on todella tarkka ekasta kierroksesta :x. Jos se kerkeää silloin tylsistymään sen vire ei pysy.
Luna lähti sunnuntaina takaisin kotiinsa. Nyyh! Kiva oli hoitaa tytsyä :). Tänään ei treenata ollenkaan, huomenna jatketaan. Hyvin todennäköisesti samalla aiheella, kun eilenkin. Niin ja tämän vuoden viimeiset kisailmot alkaa olla tehty. Enää koiratanssi kisaan ilmoittautuminen torstaina, niin sit on loppuvuodex tarpeex kisoja :D. Nyt vaan toivotaan, että saadaan paikat sinne. Loppuvuoden kisakalenteri näyttää siis tältä..

(7.11 Kt kisa, molemmat omat koirat, jos siis saadaan paikat)
21-22.11 Jyväskylä kv, lauantaina Kertun kanssa rotukehään ja sunnuntaina Siirin kanssa jh:hon
28.11 Sisun agi kisat
5.12 Siiri messariin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat